15. studenog

Hrvatska dogovorila prijateljsku utakmicu, evo protiv koga će igrati vatreni

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Hrvatska - Turska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Hrvatska - Turska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Hrvatska - Turska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Hrvatska - Turska
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Hrvatska - Turska
28.09.2016.
u 18:53
Bit će to prvi susret vatrenih s 30. reprezentacijom svijeta koja je ovoga ljeta stigla do osmine finala na Europskom prvenstvu
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni savez dogovorio je prijateljsku utakmicu sa Sjevernom Irskom koja će se igrati 15. studenoga u Belfastu. Susret je zakazan na stadionu Windsor Park s početkom u 20:45.

Bit će to prvi susret vatrenih s 30. reprezentacijom svijeta koja je ovoga ljeta stigla do osmine finala na Europskom prvenstvu.

Hrvatska u listopadu gostuje kod Kosova i Finske u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, a 12. studenog dočekuje Island.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

FA
Fake
22:16 28.09.2016.

Nije to loš izbor,Sj.Irska je prije odlaska na Euro svoju kvalifikacijsku skupinu završila ispred Mađarske, Finske, Farskih Otoka i Grčke.Izgubili su od Rumunja tamo.Pa i na Euru je pobjedila Ukrajinu a autogolom protiv Walesa nisu ušli u četvrtfinale.Nije to tako loša ekipa.

Avatar cera
cera
20:46 28.09.2016.

Ma treba san marino tu dajemo dosta golova

PR
PraviPlavi
09:31 29.09.2016.

ovaj clanak sam otvorio jer me interesira sadrzaj iako sam si postaviio osobno pravilo da NIKADA ne otvorim clanak koji u svom naslovu sadrzi rijec 'evo'. nadam se da nisam jedini. kad bi i drugi to radili mozda bi se promijenio taj novinarski idiotizam.