Položili vijenac

Hrvatska delegacija ipak je posjetila Auschwitz

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Hrvatska delegacija ipak je posjetila Auschwitz
15.06.2012.
u 15:50
Delegaciju u kojoj je bilo nekoliko članova izvršnog odbora predvodio je Zorko Srebrić, s dopredsjednicima Uljanom i Bukvićem
Pogledaj originalni članak

– Nećemo posjetiti koncentracijski logor Auschwitz jer nam je predaleko, ali ćemo se ići pokloniti žrtvama komunizma – rekao je Vlatko Marković prije nekoliko dana, a zbog toga se diglo puno prašine.

Međutim, hrvatska delegacija ipak je posjetila Auschwitz i položila vijenac na spomen-obilježje. Delegaciju u kojoj je bilo nekoliko članova izvršnog odbora predvodio je Zorko Srebrić, s dopredsjednicima Uljanom i Bukvićem. Dakle, druga liga funkcionara, ali barem su otišli. A iz Poznanja su se vratili Eduardo, Subašić i dr. Bahtijarević, koji su zbog dopinške kontrole prespavali i naknadno se priključili reprezentaciji.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 11

OB
-obrisani-
15:59 15.06.2012.

Prasinu ste digli vi novinari ,niko drugi...

JE
Jeti
16:01 15.06.2012.

Sad su nam novinarčići mirni... ajd fala bogu...

MA
martinis
17:02 15.06.2012.

A kad Englezi dolaze u Hrvatsku, hoće li ići na Bleiburg ??