OZLJEDA KOLJENA

Hrvatska bez Čilića u Davis Cupu, izbornik umjesto njega pozvao Serdarušića

Foto: JON NAZCA/REUTERS
Copa Davis - Semi Final
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
Ekshibicijski susret Đoković - Dodik povodom otvaranja teniskog centra u Visokom
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Tokio: Kolinda Grabar Kitarović slavila s hrvatskom teniskom reprezentacijom
27.01.2023.
u 11:16
Za tjedan dana čekaju nas nova domaća teniska uzbuđenja. Naši će reprezentativci ugostiti Austrijance, a a podržat će ih i Ivan Dodig
Pogledaj originalni članak

Za predstojeći susret Davisova kupa s Austrijom u Rijeci (4. i 5. veljače) hrvatska će reprezentacija biti oslabljena za neigranje Marina Čilića koji je nedavno operirao koljeno (zbog ozljede je otkazao i nastup na Australian Openu).

Umjesto njega izbornik Vedran Martić u sastav je pozvao Ninu Serdarušića. Preostala četvorica pozvanih su Borna Ćorić, Borna Gojo i Nikola Mektić i Mate Pavić kao igrači parova.

- Kao što znate Marin Čilić je operirao koljeno i neće nastupiti u Rijeci. Njegovo mjesto u sastavu zauzet će Serdarušić, koji je i naš sljedeći najbolje plasirani igrač - napomenuo je izbornik Martić na konferenciji za novinare u zagrebačkom hotelu Hilton Garden Inn.

Izvan kruga nominiranih u našem će sastavu biti i mladi Mili Poljičak i Dino Prižmić. Reprezentativce će podržati i s njima trenirati i Ivan Dodig.

Martić se još jednom osvrnuo i na lanjsku završnicu u Malagi.

- Nedostajao nam je taj jedan set da uđemo u finale. Nedostajalo nam je malo sreće, ali eto sad imamo Austriju u Rijeci,  naši igrači su spremni, kao i uvijek, boriti se za hrvatsku reprezentaciju i ja se nadam da ćemo proći Austriju i kvalificirati se za završnicu - zaključio je izbornik.

Trebalo bi se sve to događati pred ispunjenim tribinama, najavljuju se navijači iz cijele Hrvatske. 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

T2
Tomo_20
19:57 27.01.2023.

I ne treba nama!