Prvo kolo

Hrvatice djelomično uspješne u Miamiju: Vekić prošla, Martić ispala

Foto: Antonio Bronic/PIXSELL
Hrvatice djelomično uspješne u Miamiju: Vekić prošla, Martić ispala
21.03.2013.
u 10:30
Donna Vekić prošla je u drugo kolo WTA turnira u Miamiju, dok Petra Martić nije bila te sreće.
Pogledaj originalni članak

Donna Vekić nastavlja s pobjedama u Miamiju. Nakon što je uspješno odradila kvalifikacije, prošla je u drugo kolo turnira pobjedom protiv Kazahstanke Julije Putinceve.

Vekić je slavila sa 7:6 i 6:0. U prvom je setu nakon četiri breaka svake tenisačice u tie-breaku slavila 7:4, a drugi odradila ekspresno i izbacila Kazahstanku.

U drugom kolu čeka je pravi izazov - Ruskinja Elena Vesnina, 29. nositeljica turnira.

Petra Martić nije bila te sreće. Najbolja hrvatska tenisačica izgubila je od Švicarke Stefanie Voegele u prvom kolu s 6:3, 6:3. Bio joj je to četvrti meč i četvrti poraz u ovoj godini.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.