OKUPIRALI Kalinjingrad

Hrvati iskoristili priliku: Evo koliko je bilo naših navijača i kako su došli do ulaznica

Foto: Reuters
Hrvatska navijači
Foto: Reuters
Hrvatska navijači
Foto: Reuters
Hrvatska navijači
Foto: Reuters
Hrvatska navijači
Foto: Reuters
Hrvatska navijači
Foto: Reuters
Hrvatska navijači
Foto: Reuters
Hrvatska navijači
Foto: Reuters
Hrvatska navijači
17.06.2018.
u 00:09
Pogledaj originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija je na otvaranju Svjetskog prvenstva u Kalinjingradu igrala na 'domaćem terenu'.

Atmosfera na stadionu je bila sjajna, a premda je za hrvatske navijače bilo osigurano oko 2.000 ulaznica, plus 700 na koje je imao pravo Hrvatski nogometni savez, na Areni Baltika bilo je više od 12.000 naših navijača.

Hrvatski navijači su preko Fifine stranice mogli kupiti oko 2.000 ulaznica za 'kockasti' sektor, a HNS je imao još oko 700 ulaznica. No, hrvatskih navijača je bilo po svim tribinama.

Iskoristili su priliku što nije bilo previše Nigerijaca, niti je domaćim navijačima ovo bila atraktivna utakmica pa su 'ulovili' dio ulaznica koji je bio u slobodnoj prodaji. 

Hrvatske zastave i transparenti bili su izvješeni na svim sektorima, pa čak i na dijelu tribine koja je bila osigurana za navijače 'Super orlova'.

Bilo je tu transparenata iz svih krajeva svijeta. Od zagrebačkih kvartova Trnja i Remize, do Trogira, Čakovca, Osijeka, Vinkovaca, Ludbrega, Karlovca, Livna, Kolna, Vancouvera, Toronta.

Nigerijskih navijača je bilo vrlo malo, no priklonili su im se domaći navijači jer u nigerijskim redovima igraju dvojica 'Rusa'. Ahmed Musa je član moskovskog CSKA, a Brian Idowu igra za Amkar.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

GA
gaston007
02:53 17.06.2018.

pozdrav svim šupcima , levičarima i jugoslovenima koji mrze Jrvatsku iz Rusije tj Litve u koju se upravo vracamo. jer tesko je ppisati rijecima osjecaj biti na utakmici s 15000 Hrvata koji se vesele. samo neka nasi nastave i crknut ce od muke.vpozdrav Hrvatskim braniteljima gdje god bili. a puno ih je bilo veceras ovdje. Bog blagoslovio Hrvate i sve ljude dobre volje .

Avatar pendreck
pendreck
07:37 17.06.2018.

Volimkitu..ponestalo tableta ?

Avatar pendreck
pendreck
07:38 17.06.2018.

Volimkuti ponestalo tabeta?