Bravo, majstore

Hrvat u NBA debiju oduševio publiku, zbog ovog poteza dobio ovacije LeBrona

Foto: Screenshot
Ante Žižić
05.10.2017.
u 11:30
Hrvatski košarkaš na parketu je proveo 12 minuta, a za to je vrijeme postigao četiri koša (šut za dva 2-3) uz šest skokova i jednu blokadu.
Pogledaj originalni članak

Cleveland Cavaliers u prvoj predsezonskoj utakmici na domaćem parketu izgubili su od Atlanta Hawks 93:109. U tom susretu svoj debi ostvario je Ante Toni Žižić.

Hrvatski košarkaš na parketu je proveo 12 minuta, a za to je vrijeme postigao četiri koša (šut za dva 2-3) uz šest skokova i jednu blokadu.

 

A upravo ta blokada podigla je publiku na noge. Žižić je pokazao dio svog talenta i oduševio, a zapljeskao mu je i veliki LeBron James koji je utakmicu odgledao s klupe.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

RI
rikavac
13:59 05.10.2017.

Blokada je vrhunska al ja nigdje ne vidim da je publika poludila i da je Lebron zapljesko. Samo napuhavanje.