Olimpijske kvalifikacije

Horvat odlučio s kime će istrčati protiv Francuza

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Horvat odlučio s kime će istrčati protiv Francuza
12.03.2021.
u 15:05
Nakon dugog razmišljanja i procjena tko nabolje može odgovoriti njegovim zahtjevima i zamislima u susretu s Francuskom, odlučio je da prvi susret propuste vratar Mate Šunjić, kružni napadač Ilija Brozović te vanjski igrači Luka Šebetić i Halil Jaganjac
Pogledaj originalni članak

Izbornik Hrvoje Horvat odlučio je tko će zaigrati protiv Francuske u Montpellieru u 21 sat.

Hrvatska je na turnir doputovala s 20 igrača, a budući da ih je u službeni zapisnik mogao uvrstiti 16, Horvat je morao četvoricu poslati na tribinu.

Nakon dugog razmišljanja i procjena tko nabolje može odgovoriti njegovim zahtjevima i zamislima u susretu s Francuskom, odlučio je da prvi susret propuste vratar Mate Šunjić, kružni napadač Ilija Brozović te vanjski igrači Luka Šebetić i Halil Jaganjac. 

To, naravno, ne znači da oni neće sudjelovati u nastavku olimpijskih kvalifikacija. Svjetska rukometna federacija (IHF) je zbog situacije s korona virusom dopustila pet promjena tijekom sljedeća tri dana, tako da će neki od njih sasvim sigurno naći svoje mjesto u udarnom sastavu u sljedećim susretima, naveo je Hrvatski rukometni savez na svojim stranicama.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

SS
sokac sa drave
14:52 13.03.2021.

Cini mi se da Horvat ipak nije taj koji Duvnjaku i ostalima ima nesto za kazati.Dugo je trajala crna rupa u drugom poluvremenu a on nije nista cinio.Suta nije bilo a visokog Mamica je ocito zaboravio.Cini mi se da stega nebu nis veli mi baba Jalza.