BOKS

Hoće li mu ispuniti želju? Fury nakon teške pobjede prozvao kolegu

Foto: Reuters/PIXSELL
Tyson Fury
Foto: Reuters/PIXSELL
Tyson Fury
Foto: Reuters/PIXSELL
Tyson Fury
15.09.2019.
u 09:07
Na kraju su mu suci dodijelili jednoglasnu pobjedu. Nakon meča je prozvao svog kolegu Deontaya Wildera, s kojim bi se mogao naći u ringu naredne godine
Pogledaj originalni članak

Tyson Fury upisao je novu pobjedu u svom 30. profi meču u karijeri.

Fury se sinoć u Las Vegasu borio protiv Šveđanina Otta Wallina i tek nakon 12 rundi došao je do pobjede, ostavši tako neporažen.

Očekivalo se da će 31-godišnji Britanac lakše doći do pobjede, no morao se dobro namučiti, a od treće runde borio se i s posjekotinom iznad desnog oka koja mu je stvarala ogromne probleme.

Da je borba zaustavljena zbog posjekotine, Wallin bio slavio tehničkim nokautom, ali Fury je pretrpio sve, izdržao do kraja i pokazao zašto je veliki boksač.

Na kraju su mu suci dodijelili jednoglasnu pobjedu. Nakon meča je prozvao svog kolegu Deontaya Wildera, s kojim bi se mogao naći u ringu naredne godine.

"Deontay Wilder, želim sada tebe", poručio je Fury.

>>> Pogledajte intervju Filipa Hrgovića za Večernji TV

Hvalevrijedna suradnja

Hrvatske i njemačke snage zajedno donose novu eru liječenja tumora uz korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

MA
Marcos
09:52 15.09.2019.

O čemu vi lupetate?mec je dogovoren.