APEL INSTITUCIJAMA

HNS osudio napad na navijače Hajduka

Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Torcida, Poljud
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Torcida u Zagrebu
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL
Torcida
Foto: Ivana Ivanović/PIXSELL
Bakljada Torcida
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
Torcida
Foto: Robert Anić/PIXSELL
Torcida u Zagrebu
18.02.2017.
u 21:50
"I ovaj napad potvrđuje opravdanost apela Hrvatskog nogometnog saveza prema institucijama hrvatske države da pronađu rješenje za huligane"
Pogledaj originalni članak

Hrvatski nogometni savez osudio je napad na zagrebačke navijače Hajduka koji se sinoć dogodio u Društvu prijatelja Hajduka Zagreb na Trešnjevci.

"Hrvatski nogometni savez oštro osuđuje ovaj napad i poziva nadležne institucije da identificiraju i procesuiraju počinitelje.

I ovaj napad potvrđuje opravdanost apela Hrvatskog nogometnog saveza prema institucijama hrvatske države da pronađu rješenje za huligane kojima nogomet služi kao kulisa, motiv i opravdanje za fizičko i verbalno nasilje i mržnju, na tribinama i izvan njih.

O huliganskom nasilju izvan sportskih borilišta, od obračuna na autocestama preko napada na službene osobe HNS-a do napada na policijska vozila, govorilo se i na HNS-ovoj konferenciji o sigurnosti ovoga tjedna. Novi napad potvrđuje težinu problema i stoga još jednom pozivamo državne institucije na odgovarajuću reakciju", poručili su iz HNS-a.

>> Maskirani i naroružani BBB-i upali u prostorije prijatelja Hajduka za vrijeme proslave!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.