Carlo prema Munchenu

Hitzfeld: Ancelotti bi bio savršen za Bayern!

Foto: UESyndication/PIXSELL
Luka Modrić, Carlo Ancelotti
Foto: Reuters/PIXSELL
Football - Atletico Madrid v Real Madrid - UEFA Champions League Quarter Final First Leg - Vicente Calderon, Madrid - Spain - 14/4/15 Real Madrid manager Carlo Ancelotti Reuters / Paul Hanna
Foto: Press Association/Pixsell
Carlo Ancelotti
Foto: nph/NordPhoto/PIXSELL
Carlo Ancelotti
Foto: Reuters/PIXSELL
Carlo Ancelotti
18.12.2015.
u 14:49
- Ancelotti se ne drži svog sustava nego ga može prilagoditi protivniku. Primjer smo vidjeli u polufinalu LP-a 2014. godine između Bayerna i Reala
Pogledaj originalni članak

Već dugo se piše o tome kako će Pep Guardiola na kraju ove sezone napustiti Bayern i otići u Manchester City, a jučer su njemački mediji pisali kako je već postignut usmeni dogovor s Carlom Ancelottijem koji bi ga trebao naslijediti. To si bivšem treneru bavarske momčadi Ottmaru Hitzfeldu čini kao dobar potez.

- Ancelotti bi bio savršen za Bayern. Gdje god je radio, bio je uspješan, osvojio je tri Lige prvaka. Na najvišoj razini vrlo je važno da igrači to znaju jer tako ima autoritet. Važno je također da to i mediji i javnost znaju jer trener Bayerna mora imati reputaciju, rekao je Hitzfeld i dodao:

- Ancelotti se ne drži svog sustava nego ga može prilagoditi protivniku. Primjer smo vidjeli u polufinalu LP-a 2014. godine između Bayerna i Reala. Inače je u Madridu preferirao napadački nogomet, ali Bayern je čekao na kontre. On je odličan trener, zaključio je Hitzfeld.

>>Evo što Fabregas, Shearer, Henry... kažu o Mourinhovu otkazu

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

Avatar Prava Hrvatina
Prava Hrvatina
14:54 18.12.2015.

Ancelotti bi bio savršen za europski gigant Bayern a Matjaž Kek bi bio savršen za balkanski gigant Dinamo!

DU
Deleted user
20:25 18.12.2015.

Za Dinamo ne bi bio ni Ancelotti savršen , dok god je to više manje privatna prčija od kluba poznate braće Dalton. M.Kek je ozbiljan trener i vrlo perspektivan,koji svoj maksimum postiže u jednom relativno malom ali urednom klubu, a koji pak za razliku od Dinama, ima potrebnu sinergiju : uprava- grad - navijči. O tome sadašni Dinamo može samo sanjati i tu nema pomoći. Glede Bayerna, Guardiolu će biti teško nadmašiti, ali Bayern ima dobru ekipu i dobru upravu. Ako se momčad održi na okupu , mogli bi ostati u samom vrhu njemačkog i svjetskog nogometa još koju sezonu.