EUROBASKET

Hezonje ipak nema na popisu Ace Petrovića

Foto: Reuters/PIXSELL
Hezonje ipak nema na popisu Ace Petrovića
15.07.2017.
u 07:00
Hezonja je ostao pri svojoj odluci da ljeto provede u Americi na pripremanju za NBA ligu.
Pogledaj originalni članak

Uoči odlaska u Kinu na Kup Borislava Stankovića, Petrović je objavio popis reprezentativaca koji s pripremama kreću 27. srpnja u Sv. Martinu. Roko Leni Ukić, Marko Popović, Krunoslav Simon, Filip Krušlin, Bojan Bogdanović, Marko Tomas, Dario Šarić, Dragan Bender, Miro Bilan, Darko Planinić i Luka Žorić imena su sa popisa, a njima će se 25. srpnja priključiti još četiri igrača koji idu u Kinu.

Hezonja je ostao pri svojoj odluci da ljeto provede u Americi na pripremanju za NBA ligu. U prvom krugu EuroBasketa Hrvatska u Cluju igra u skupini protiv Mađarske, Rumunjske, Crne Gore, Španjolske i Češke. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 9

Avatar links
links
07:25 15.07.2017.

Sjajna odluka, bitno smo pojacani bez njega, momak nije pregledan, negativan i jos uvijek nema neki bitan kvalitet koji bi nam donosio medalje, bolje da nije tu!!!

FT
feel_the_coruption
11:45 15.07.2017.

Ovako kako sada igra, ilu bolje rečeno ne igra, nema šta raditi u reprezentaciji. Pa taj dečko nema jednu sezonu u karijeri da je igrao u kontinuitetu. Ali bahatost oduvijek ima...

PL
@ploto@
07:12 15.07.2017.

Njegov je problem ponajviše u glavi.Obično igrači njegove dobi napreduju,ali on je uspio nazadovati.Unatoč velikim očekivanjima,čini se da su bila bez pokrića.Najgora činjenica po Hezonju i njegov igrački rejting je ta da se nije uspio nametnuti niti kod jednog trenera.I neće mu te pripreme u SAD puno pomoći. Gledao sam ga dosta u prvoj nba sezoni i bio je puno bolji ,nego u drugoj sezoni.