Odličan nastup

Hezonja u debiju za Orlando zabio tricu za pobjedu

Foto: Screenshot
Mario Hezonja
04.07.2015.
u 22:59
Na parketu je proveo 24 minute i postigao 12 koševa, uz dvije asistencije i dva skoka.
Pogledaj originalni članak

Mario Hezonja nedavno je na NBA draftu kao peti pick ostvario transfer u Orlando. Navijači su to prihvatili s oduševljenjem, a hrvatski košarkaš svojim je samopouzdanjem već na prvoj konferenciji oduševio i medije.

A danas je zaigrao prvu utakmicu, na Ljetnoj ligi je debitirao i svojoj momčadi donio pobjedu. Orlando je, naime, nakon produžetka slavio sa 75:74 protiv LA Clippersa, a tricu za pobjedu zabio je Hezonja.

Inače, na parketu je proveo 24 minute i postigao 12 koševa, uz dvije asistencije i dva skoka.

>>Mario Hezonja u Maxu!: Već je zaludio Amerikance

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 8

CR
Crush83
23:14 04.07.2015.

Majstor!!! Nakon dugo vremena jedva čekam početak sezone jer sam uvjeren da će napraviti velike stvari :) Samo naprijed care!

ZA
zambezi
00:35 05.07.2015.

Izgleda da smo dobili nasljednika Dražena! Valjda ce se i u reprezentaciji nametnut kao novi vođa ,pa ju vrati na staze ondasnje slave!

DU
Deleted user
23:11 04.07.2015.

Puno sreće Mario i još takvih pogodaka.