ISPALI SA SP-A

Halilović i društvo već nakon prvog kruga idu kući!

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
Halilović i društvo već nakon prvog kruga idu kući!
25.10.2013.
u 16:58
Hrvatskoj je trebala pobjeda mladih Šveđana, ali na kraju je do tri boda i pobjede 1:0 golom Jaimesa u 86. minuti stigao Meksiko.
Pogledaj originalni članak

Iako su prije odlaska u Ujedinjene Arapske Emirate hrvatski U-17 reprezentativci najavljivali kako idu po zlato, kofere pakiraju puno ranije i kući idu već nakon prvog kruga.

Naime, porazom od Uzbekistana 2:1 u 3. kolo više nismo ovisili sami o sebi, te su nam se trebali poklopiti rezultati utakmica u petak. A već prva utakmica o kojoj smo ovisili, ona između Švedske i Meksika nije završila prema željama malih kockastih.

Hrvatskoj je trebala pobjeda mladih Šveđana, ali na kraju je do tri boda i pobjede 1:0 golom Jaimesa u 86. minuti stigao Meksiko.

Tako je Meksiko preskočio Šveđane na ljestvici, ali obje momčadi su izborile osminu finala Svjetskog prvenstva, dok Hrvatska ide kući jer je trenutno tek peta najbolja trećeplasirana momčad, a dalje idu četiri.

>> Hrvatska izgubila od Uzbekistana i stigla na korak od ispadanja!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.