Na Čačićevu popisu

Hajdukovac Fran Tudor ide u Kinu s vatrenima

Foto: Ivo Čagalj/Pixsell
Fran Tudor
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Fran Tudor
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
18.04.2015., Gradski stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 29. kolo, HNK Hajduk - HNK Rijeka. Fran Tudor. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Fran Tudor
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
24.10.2015., stadion Poljud, Split - MAXtv 1. HNL, 14. kolo, HNK Hajduk - NK Lokomotiva. Fran Tudor. Photo: Ivo Cagalj/PIXSELL
22.12.2016.
u 12:41
Tudor je redovno pozivan u mladu hrvatsku reprezentaciju, ali kod bivšeg Hajdukova trenera Marijana Pušnika nije bio u prvoj momčadi
Pogledaj originalni članak

Brojni izostanci i otkazi prisilili su hrvatskog izbornika Antu Čačića da proširi popis reprezentativaca za turnir u Kini.

Prvi je s popisa otpao Mate Maleš, pa je Rijeka ostala s četvoricom igrača, koliko ih ima i Dinamo. Poziv je dobio hajdukovac Fran Tudor.

Tudor je redovno pozivan u mladu hrvatsku reprezentaciju, ali kod bivšeg Hajdukova trenera Marijana Pušnika nije bio u prvoj momčadi.

Hajdukov vezni igrač priključit će se suigračima s Poljuda Nikoli Vlašiću i Josipu Juranoviću koji su ranije dobili poziv.

>>Vatreni godinu završavaju na 14. mjestu, Argentina prva

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

XX
XXLDINAMO
15:23 22.12.2016.

Ne razumijem zašto nekom smeta ako dečki idu. Neka idu, nek Čačić isproba neka nova lica koja nikad neće dobit priliki u najjačem sastavu, mozda se neko uspije nametnut. Kome smeta nek ne ide ili nek uopće ne prati šta je bilo i kako su prošli u Kini. Dečkima puno sreće na turniru i uzivajte, mozda neko i potpiše za neki kineski klub.

DH
dalibor.hren
20:55 22.12.2016.

Onima koji su odbili poziv treba zahvaliti i reći:"Nikad više!", a pozvani....

JU
Jure7
13:36 22.12.2016.

Ovo postaje smijesno..... Ja bi otkazao nastup, pa neka Cacic povede igrace Dinama i Lokomotive... moze i nekoga iz Rudesa, Sesveta i Dugog Sela...