Kažnjen i Pamić

Hajduk zbog transparenta "Mamiću umri" kažnjen s 30 tisuća kuna

Foto: Ivo Cagalj/Pixsell
Hajduk zbog transparenta "Mamiću umri" kažnjen s 30 tisuća kuna
19.08.2013.
u 15:13
Pamić je, pak, kažnjen zbog neprimjerenih izjava nakon utakmice 4. kola HNL-a protiv Lokomotive
Pogledaj originalni članak

Disciplinski sudac hrvatske nogometne lige Krešimir Vlajčević kaznio je nogometni klub Hajduk s 30 tisuća kuna, a trenera Istre Igora Pamića sa šest tisuća kuna.

Podsjetimo, Hajduk je prijavljen zbog Torcidinog transparenta "Gori si od ijednog cigana" - "Mrzimo te više od ikoga!" – "Mamiću umri!" za vrijeme utakmice protiv Hrvatskog ragovoljca.

Pamić je, pak, kažnjen zbog neprimjerenih izjava nakon utakmice 4. kola HNL-a protiv Lokomotive, kada je kritizirao suđenje.

>>Katalinić: Hajduk od neuspjeha radi uspjeh, a Mamić mu je za sve kriv

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.