TALENTIRANI MLADIĆ

Hajduk odbio višemilijunsku ponudu za braniča: Mogu li dobiti bolju ponudu od ove?

Foto: Josip Regovic/PIXSELL
Hajduk odbio višemilijunsku ponudu za braniča: Mogu li dobiti bolju ponudu od ove?
24.04.2021.
u 10:25
Na tragu toga, Schira također prenosi da su za Vuškovića zainteresirani i neki talijanski te engleski klubovi, a riječ je o Napoliju, Torinu, Veroni, Udineseu i Watfordu
Pogledaj originalni članak

Kako javlja uvijek dobro upućeni Talijan Nicolo Schira, Hajduk je odbio pet milijuna eura tešku ponudu Celtica za mladog braniča splitske momčadi i hrvatske reprezentacije Marija Vuškovića (19).

Iako je klub u teškoj financijskoj situaciji zbog koje je čelništvo bilo primorano raspustiti drugu momčad Hajduka do daljnjeg, čini se da vodstvo kluba vjeruje da 19-godišnjak može otići za još veći iznos. Kako je već predsjednik Lukša Jakobušić rekao nakon zimskog prijelaznog roka "mogli smo prodati neke igrače za manje novce i ići na sigurno, ali to nije naš način kad mislimo da igrač vrijedi više".

 

 

Na tragu toga, Schira također prenosi da su za Vuškovića zainteresirani i neki talijanski te engleski klubovi, a riječ je o Napoliju, Torinu, Veroni, Udineseu i Watfordu. Dok su Napoli i Torino već stupali u kontakt sa splitskim prvoligašem, ostali su pokazali interes u obliku skauta koji su pomno pratili Vuškovića.

Inače, jedna velika zanimljivost kod Vuškovića je ta da su i njegov pradjed Marko, djed Mario te otac Daniel igrali u Hajduku, i to svi na poziciji stopera.

Mislite li da je bio pametan potez odbiti ovu ponudu škotskog velikana i sačekati još neku izdašniju ili pak smatrate da je Hajduk pošto-poto trebao inkasirati pet milijuna eura?

 

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

CO
coky
10:48 24.04.2021.

Stavit cijenu 15 M, pa ako bude 8-9 svi zadovoljni. Ako neznate kako se to radi, pitajte Mamića.

AN
Antiprotivan7.
00:23 25.04.2021.

Nije lako vjerovati nakon toliko godina lopovluka a i nesposobnosti, ali ovim ljudima treba vjerovati!

AL
AlojzVjekoslav
10:40 24.04.2021.

Moš mislit 😁 Dao bi ga Hajduk po cijeni garsonjere na Tuškancu devastiranu potresom