ČUDNOVATE ODLUKE

Hajduk odavno otpisao Tramezzanija! S ovim trenerom pregovara se mjesecima

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
Hajduk odavno otpisao Tramezzanija! S ovim trenerom pregovara se mjesecima
27.05.2021.
u 16:44
I ranije su predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić i savjetnici pregovarali s Portugalcem, ali nisu našli zajednički jezik oko financijskog dijela priče, čini se da sada jesu.
Pogledaj originalni članak

Paolo Tramezzani i Hajduk iznenada su raskinuli suradnju, a da je ona bila planirana potvrđuje činjenica da već imaju njegovu zamjenu.

Kako doznaje Sportklub, riječ je o Portugalcu Joseu Manuelu Gomesu. Pregovori su već u završnoj fazi i uskoro bi trebalo biti službeno obznanjeno da sjeda na klupu kluba s kojima je Tramezzani u posljednjih nekoliko mjeseci napravio maestralne stvari te tko zna kakve bi još da je dobio priliku.

I ranije su predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić i savjetnici pregovarali s Portugalcem, ali nisu našli zajednički jezik oko financijskog dijela priče, čini se da sada jesu. Ponovno, to je jako čudno jer očito Tramezzani nije bio u njihovom fokusu odavno, ali rezultati su mu svakako trebali ići u prilog.

Inače, Gomes je bivši trener Almerije, Maritima, Readinga... A vidjet ćemo može li nastaviti gdje je vrlo dobri Talijan stao.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DU
Deleted user
19:43 27.05.2021.

Ajne bit će opet......kmeee....kmeee....ukralo.....pokralo

RO
roland
16:55 27.05.2021.

Ne kužim tu politiku? Tek se počela slagati momčad i sad opet novi trener? Trebali su se riješiti balasta, ostaviti Livaju, Kalinića, imaju Bijuka, Ljubičića, uzeti pouzdanog i iskusnog stopera, još jednog veznog..., a vjerujem da u juniorima imaju još pravih igrača koji bi vrlo brzo iskočili kvalitetom...

DO
DOMAZL
19:54 27.05.2021.

Hajduk je cirkus. Evo opet Tudora. Sprdnja.