Uefin izbor

Griezmann najbolji igrač Eura, a evo tko je još u idealnoj momčadi

Foto: Reuters/PIXSELL
Football Soccer - France v Republic of Ireland - EURO 2016 - Round of 16 - Stade de Lyon - Lyon, France - 26/6/16 France's Antoine Griezmann celebrates after scoring the second goal against Republic of Ireland REUTERS/Max Rossi TPX IMAGES OF THE D
Foto: Reuters/Pixsell
Payet - Griezmann
Foto: Reuters
Griezmann
Foto: Reuters/PIXSELL
Football Soccer - Euro 2016 - France's Training - Domaine de Montjoye, Clairefontaine, France - 29/6/16 - France's coach Didier Deschamps (L) and Antoine Griezmann during training. REUTERS/Charles Platiau
Foto: Reuters/Pixsell
Payet - Griezmann
11.07.2016.
u 16:54
Najboljim mladim igračem proglašen je 18-godišnji Portugalac Renato Sanches
Pogledaj originalni članak

Francuz Antoine Griezmann najbolji je igrač Europskog prvenstva u izboru Uefe. Griezmann je EP okončao sa šest pogodaka i dvije asistencije.

Najboljim mladim igračem proglašen je 18-godišnji Portugalac Renato Sanches.

U idealnih 11 Eura 2016. nema niti jednog hrvatskog reprezentativca. Izabrani su: Rui Patricio (Portugal) – Kimmich (Njemačka), Boateng (Njemačka), Pepe (Portugal), Guerreiro (Portugal) – Kroos (Njemačka), Allen (Wales) – Griezmann (Francuska), Ramsey (Wales), Payet (Francuska) – Ronaldo (Portugal).     

>>Europski prvaci stigli u Lisabon, C. Ronaldo predvodio igrače u slavlju

>>Potez dana! Mali Portugalac osvojio srca navijača širom svijeta

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 15

UN
unknown19
19:10 11.07.2016.

Dasovic moze odahnuti, u prvih 11 niti jedan Hrvat.

PV
petar.visak
21:12 11.07.2016.

Aha-ha-haha, j.bo vas taj vrancuski peder💩💩💩💩💩💩💩💩💩💩

IP
ipacarek
17:17 11.07.2016.

A šta je to dobro Ronaldo napravio pa da bude mađu najboljih 11. Portugal se provuk'o kroz iglene uši u drugi krug s jedva osvojena tri boda bez pobjede . I još da je Island izgubio ili remizirao protiv Austrije , Portugalci bi ostatak EU Prvenstva gledali na TV-u. I nemojte mi govoriti o nikakvom taktiziranju . Jednostavno , imali su sreće , a poslije svega ne mislim da je Čačić zaslužio biti izbornik H.N.R. Ne morate dijeliti moje mišljenje , ali onda ga nemojte kritizirati ako se ne kvalificira na S.P. A ne će.