Ususret NBA draftu

Gregg Popovich i Spursi htjeli bi 19-godišnjeg Hrvata

Foto: Marko Prpić/Pixsell
Luka Šamanić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Luka Šamanić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Luka Šamanić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Luka Šamanić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
Luka Šamanić
04.05.2019.
u 07:07
Ako ga draftiraju kao 29. izbor, dakle na kraju prve runde, Spursi bi Šamanića mogli ostaviti u Europi još jednu sezonu da se razvija
Pogledaj originalni članak

Devetnaestogodišnji Luka Šamanić (211 cm), hrvatski košarkaš u majici ljubljanske Olimpije, odlučio je izaći na ovogodišnji draft.

Luka je odlučan u namjeri da ode u NBA ligu što prije, čak i ako ne bude izabran u prvom krugu u kojem bi ga pak mogli izabrati San Antonio Spursi velikog trenera Gregga Popovicha.

>> Pogledajte kakvim se poslom bavi košarkaš Hermes Analitice

Po procjeni njihovih skauta, Luka ima fizikalije kakve se u NBA traže (visina, izrazito duge ruke, pokretljivost plus instinkti) i na kakve se može nadograditi neophodno tehničko znanje baš kao i snaga.

Ako ga draftiraju kao 29. izbor, dakle na kraju prve runde, Spursi bi Šamanića mogli ostaviti u Europi još jednu sezonu da se razvija.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.