Na listi želja

Grci ne odustaju od Schildenfelda: 'Sve ovisi o Dinamu'

Foto: sport24.gr
Schildenfeld
Foto: Marko Jurinec/PIXSELL
Gordon Schildenfeld
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL
Gordon Schildenfeld
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
Gordon Schildenfeld
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Barišić Schildenfeld
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
Barišić Schildenfeld
21.01.2016.
u 15:28
Gordon nakon oporavka samo želi dokazati kako nije krivac za tako dugu stanku već da je netko pogriješio u cijeloj priči. Ili liječnici ili netko drugi...
Pogledaj originalni članak

Prije desetak dana pojavila se informacija da Gordona Schildenfelda (30), Dinamova braniča iza kojeg je propala polusezona zbog ozljede lisnog mišića desne noge, na posudbu želi dovesti bivši klub – Panathinaikos. Grčki mediji su pisali i kako je gledao utakmicu PAO-a i Panaitolikosa (4:2) na kojoj je blistao hrvatski dvojac Petrić – Pranjić.

Schifo je potom u razgovoru za Večernji list izjavio kako su priče o povratku samo želja Grka te da je posve okrenut dokazivanju u plavom dresu.

– Sve ostalo priče su bez ikakva temelja. Dužan sam klubu i navijačima, a najviše sam dužan samome sebi! Želim dokazati da sam doista pojačanje, željan sam utakmica, neopisivo mi nedostaju – naglasio je povremeni reprezentativac.

No, Grci su i danas izvijestili kako je Panathinaikos zainteresiran te da je Schifo talijanskom treneru Andrei Stramaccioniju treći izbor.

Schildenfeldov menadžer Josip Bulat potvrdio nam je kako postoji kontakt s Grcima.

– Interes i kontakti postoje, no sve je u rukama Dinama i njegovih čelnika. Bit će onako kako oni odluče. Gordon nakon oporavka samo želi dokazati kako nije krivac za tako dugu stanku već da je netko pogriješio u cijeloj priči. Ili liječnici ili netko drugi. Jer triput je u kratkom vremenu imao jednaku ozljedu – rekao je Bulat i dodao:

– Uz Panathinaikos postoji interes još jednog kluba iz Grčke. Više od toga ne mogu vam kazati.

Schifo je današnji prvi Dinamov pripremni susret s Celjem počeo na klupi za pričuve.

>>Schildenfeld: Želim se dokazati u dresu Dinama, a u borbi za naslov više se bojim Rijeke nego Hajduka

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

DU
Deleted user
17:43 21.01.2016.

Što su ovi Grci navalil na Dinamovog rekonvalescenta kada mogu za 40 kn kupiti ajdučkog reprezentativca Milovića zvanog Zujo !

DU
Deleted user
16:41 21.01.2016.

Dinamo je glavni.