Tragična vijest

Nasmrt je pretučen jer se zauzeo za napadnutu djevojku

Foto: ren.tv
Nikita Voropajev
Foto: ren.tv
Nikita Voropajev
27.07.2019.
u 08:14
Nakon što su utvrdili krvarenje u mozgu i frakturu lubanje, liječnici su mladića stavili u induciranu komu,ali se više nije probudio
Pogledaj originalni članak

Nikita Voropajev, 27-godišnji hokejaš Avangarda iz Tambova, preminuo je u četvrtak od posljedica udaraca koje je zadobio 13. srpnja u središtu tog grada.

Nesretnog je hokejaša izudarao šest godina mlađu muškarac, a prema informacijama do kojih su došli ruski novinari, Voropajev se kobnog dana u jednom kafiću zauzeo za djevojku koju je napadač maltretirao.

Voropajev je unatoč udarcima i padu na asfalt uspio samostalno doći do svog stana, ali mu je nedugo potom pozlilo.

Liječnici su ga nakon prvog pregleda pustili kući, no Voropajev se ponovo javio u bolnicu nakon što se stanje pogoršalo. Prebačen je na intenzivnu njegu, a pregledima je utvrđeno da je došlo do izljeva krvi u mozak uz frakturu lubanje.

Voropajev je potom stavljen u induciranu komu, liječnici su živjeli u nadi da će se dovoljno oporaviti kako bi ga mogli prebaciti na zahtjevnu operaciju u Moskvi, ali je u četvrtak preminuo. 

Napadač je u međuvremenu uhićen i odgovarat će zbog nanošenja teške tjelesne ozljede sa smrnom posljedicom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 21

NU
NISTE U PRAVU
13:45 27.07.2019.

počivao u miru Božijem

Avatar indigo25
indigo25
09:57 27.07.2019.

Koja je pouka iz ove priče. Kad vidiš da neko mlati svoju djevojku gledaj svoja posla.

AA
Aartur
17:12 27.07.2019.

To je tako u zaostalim, socijalističkim zemljama. Mafijaši te prebiju te na ulici, u bolnici te pošalju doma, krepaš kao pas. Istovremeno, država ti brani nošenje oružja, a potajno surađuje s tim istim mafijašima.