Prva HNL

Gorica primila jedan od najneobičnijih pogodaka sezone, pa se spasila u nadoknadi

Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
Varaždin - Gorica
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
Varaždin - Gorica
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/Pixsell
Varaždin - Gorica
04.03.2020.
u 19:11
Igrač gostiju Dario Čanađija je s 20 metara vraćao loptu svom vrataru Kahlini, a ovaj ju je na opće iznenađenje pustio da uđe u gol
Pogledaj originalni članak

U dvoboju 25. kola Prve HNL nogometaši Varaždina i Gorice odigrali su 2:2 (2:0), a Gorica se poraza spasili golom iz penala u zadnjoj sekundi.  

Domaćini su poveli u 31. minuti i to jednim od najneobičnijih golova sezone. Naime, igrač gostiju Dario Čanađija je s 20 metara vraćao loptu svom vrataru Kahlini, a ovaj ju je na opće iznenađenje pustio da uđe u gol.

Samo tri minute kasnije novi šok za Goricu - Leon Benko je oduzeo loptu i prizemnim udarcem od vratnice svladao Kahlinu. 

Gorica je smanjila u 65. minuti pogotkom Kristijana Lovrića, koji je preciznim i jakim udarcem glavom s desetak metara pogodio sami kut vrata domaćina.

I kada se očekivao kraj, u 94. minuti je sudac Batinić je svirao kazneni udarac zbog prekršaja u šesnaestercu, a s "bijele-točke" je precizan bio Lovrić za konačnih 2:2. 

Varaždin je s 17 bodova na začelju zajedno s Interom (17), a Gorica je ostala šesta (35).  

Dvoboj se igrao na stadionu NK Varteksa, a sudio je Batinić. 

Strijelci: 1:0 Čanadija (31ag), 2:0 Benko (34), 2:1 Lovrić (65), 2:2 Lovrić (90+5pen)

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.