Odlazi u Poljsku

Gorgon napušta Rijeku

16.08.2016., Rijeka - Alexander Gorgon, novi igrac HNK Rijeka predstavljen je danas na Rujevici. Gorgon je u Rijeku stigao iz Austrie Bec. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
08.03.2017., Rijeka - Franko Andrijasevic, Mario Gavranovic i Alexander Gorgon, igraci HNK Rijeka. Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Foto: Reuters/PIXSELL
Alexander Gorgon
03.08.2020.
u 12:13
Gorgon je u dresu Rijeke osvojio četiri trofeja
Pogledaj originalni članak

Austrijski napadač Alexander Gorgon (31) nakon četiri sezone napušta Rijeku i karijeru će nastaviti u poljskom prvoligašu Pogonu iz Szczecina, koji je u nedavno završenom prvenstvu bio šesti, objavljeno je u ponedjeljak na internetskom portalu Rijeke.

Gorgon je 2016. stigao u Rijeku iz bečke Austrije i u dresu Rijeke je osvojio četiri trofeja, prvenstvo (2016–17) i tri kupa (2016–17, 2018–19, 2019–20).

U 127 nastupa postigao je 42 gola.

- Svaki trofej koji smo osvojili mi je drag, u prvoj godini osvojili smo duplu krunu. Upoznao sam puno dragih ljudi, prijateljstva koja će ostati zauvijek. Tužan sam što idem, ali ovo je ipak nogomet i profesionalizam. Siguran sam da ćemo se opet vidjeti - rekao je Gorgon za internetski portal Rijeke.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.