PREDSJEDNIK SABORA

Jandroković i Plenković poslali brzojav Barićevoj obitelji

Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Jandroković i Plenković poslali brzojav Barićevoj obitelji
13.12.2020.
u 22:04
Nakon igračke, ostvario je jednu od najplodonosnijih i najtrofejnijih trenerskih karijera osvajajući prvenstva u Austriji i u Hrvatskoj, a dvaput je igrao i finala europskih natjecanja
Pogledaj originalni članak

 Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je brzojav sućuti obitelji Otta Barića u povodu njegove smrti.

- Poštovana obitelji Barić, sa žaljenjem sam primio vijest da je preminuo gospodin Otto Barić, jedan od najuspješnijih hrvatskih nogometnih trenera i bivši izbornik hrvatske reprezentacije. Nogomet je obilježio život gospodina Barića čiji je profesionalni put protekao na relaciji Hrvatska - Austrija. Nakon igračke, ostvario je jednu od najplodonosnijih i najtrofejnijih trenerskih karijera osvajajući prvenstva u Austriji i u Hrvatskoj, a dvaput je igrao i finala europskih natjecanja - stoji u brzojavu.

- Kao izbornik odveo je hrvatsku nogometnu reprezentaciju na Europsko prvenstvo 2004. godine, a pamtit ćemo i njegovo uspješno vođenje nogometnog kluba Dinamo Zagreb. Gospodin Otto Barić bio je puno više od nogometnog trenera, čovjek širokog znanja i bogatog životnog iskustva zbog čijeg će odlaska ostati praznina u hrvatskom športu. U ovom bolnom trenutku, poštovana obitelji, izražavam vam iskrenu sućut uime Hrvatskoga sabora i osobno - stoji u brzojavu predsjednika Sabora.

Predsjednik Vlade Andrej Plenković uputio je također izraze sućuti obitelji u povodu smrti Otta Barića:

- Sa žaljenjem sam primio vijest o odlasku jednog od najuspješnijih hrvatskih nogometnih trenera svih vremena, gospodina Otta Barića. Pamtit ćemo ga kao čovjeka velikog znanja i životnog iskustva, nogometaša i vrsnog trenera, koji je imao vrlo uspješnu trenersku karijeru u brojnim klubovima, a bio je i izbornik hrvatske nogometne reprezentacije koju je odveo na Europsko prvenstvo u Portugalu 2004. U ovim teškim trenucima za Vašu obitelj primite izraze iskrene sućuti i dubokog poštovanja uime hrvatske Vlade i moje osobno.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.