PRIJAVILA GA DJEVOJKA

Godinama je spavao s bratovom ženom, a sada ga je uhitila policija

Foto: PA/PIXSELL/Instagram Screenshot
Foto: Yui Mok/Press Association/PIXSELL
Ryan Giggs
Foto: Reuters (Ilustracija)
David Moyes i Ryan Giggs
Foto: PA/Pixsell
Ryan Giggs
Foto: PA/Pixsell
Paul Scholes i Ryan Giggs
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
Louis van Gaal i Ryan Giggs
Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
Ryan Giggs
Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
Ryan Giggs
Foto: Reuters (Ilustracija)
Ryan Giggs
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Ryan Giggs
03.11.2020.
u 08:43
Mediji s Otoka kažu kako je uhićen zbog optužbi da je fizički napao svoju djevojku Kate Greville. Upravo je ona, prema napisima, kontaktirala policiju
Pogledaj originalni članak

Kuc, kuc! - Tko je to?!

- Policija! 

Tako je nekako počelo jutro za Ryana Giggsa, velškog izbornika i legendarnog nogometaša, kojemu je policija pokucala na vrata. Njegovi su susjedi ostali u šoku kada su vidjeli da je ugledni sportski djelatnik, ni manje ni više nego - uhićen.

Mediji s Otoka kažu kako je uhićen zbog optužbi da je fizički napao svoju djevojku Kate Greville. Upravo je ona, prema napisima, kontaktirala policiju. 

- Policija je dobila poziv u nedjelju navečer o tome da je Giggs napao svoju djevojku i nanio joj fizičke ozljede. Zbog toga je uhapšen, a više informacija o svemu će biti poznato uskoro - izjavili suiz policije u Manchesteru.

Slavni 46-godišnjak je ispitan o ovom slučaju te je zadržan u policiji.

Podsjetimo, u usporedbi sa legendom Manchester Uniteda i Walesa, njegov brat Rhodri nije bio tako uspješan na nogometnom terenu, a Ryan je više uspjeha imao i kod ljepšeg spola, pa tako i kod Rhodrijeve žene Natashe.  Od 2003. do 2011. godine Natasha i Ryan su uspješno skrivali aferu, ali jednom kad je sve izašlo u javnost uz Rhodrija je stao samo otac Danny.  

- Sramim se svog sina Ryana - rekao je Danny kad je poznatiji brat postao velški izbornik. 

Ostatak obitelji stao je na Ryanovu stranu, a to je pomoglo Rhodriju da se makne od svih, zaboravi na prošlost, nađe novu ženu i krene živjeti mirnim obiteljskim životom.  Danas sam priznaje kako je krenuo dalje i prebolio to što se dogodilo, ali i dalje ne priča s poznatijim bratom.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 3

BE
Beskucnik
09:04 03.11.2020.

Bolesno , zapravo je napravio uslugu bratu , ne mora cijeli zivot provest sa takvim osoboma, a ova rodbina , zapravo rodbina uvijek bira onog od koga ima koristi , u pravilu bolje imat dobrog prijatelja , nego ridbinu

DH
dalibor.hren
09:13 03.11.2020.

Zar je spavati grijeh???