Policija na nogama

Gnjusnije ne može: Tugujuća obitelj Emiliana Sale izložena novoj strahoti

Foto: Instagram
Emiliano Sala
Foto: Reuters/Pixsell
Emiliano Sala
Foto: Reuters/Pixsell
Emiliano Sala
Foto: Reuters/Pixsell
Emiliano Sala
Foto: Reuters/Pixsell
Emiliano Sala
Foto: Reuters/Pixsell
Emiliano Sala
28.04.2019.
u 11:44
Samo dva dana nakon što je otac Emiliana Sale umro od posljedica srčanog udara, na društvenim se mrežama pojavilo djelo nekog pomračenog uma
Pogledaj originalni članak

Samo dva dana nakon što je u 58. godini od srčanog udara umro Horacio Sala, otac pokojnoga nogometaša Emiliana Sale, britanska je policija objavila da je pokrenula istragu zbog morbidnog i gnjusnog čina zasad nepoznatog počinitelja.

Nažalost, na društvenim su se mrežama pojavila fotografija tragično stradalog nogometaša iz mrtvačnice u Bournemouthu, a najprije je objavljena na Twitteru odakle ju je netko brže-bolje uklonio.

- Zgroženi smo da je to nekome palo na pamet. Teorija za sada kaže da je počinitelj provalio u mrtvačnicu i fotografirao tijelo - obznanila je policija u Dorsetu.

Podsjetimo, Sala je poginuo pri padu zrakolova 21. siječnja, u međuvremenu se doznalo da je u automobilskoj nesreći poginuo i njegov ponajbolji prijatelj Sebastian Rabellino, a u petak je javnost potresla informacija da je svijet napustio i njegov otac.

 

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

SA
samoborka
12:23 28.04.2019.

Necasno, ali koliko gnjusnih manipulacija i niskosti mediji i novinari izvode svaki bozji dan, ne vidim u ovom slucaju ikakvu posebnost..

Avatar Apsalar
Apsalar
13:35 28.04.2019.

Ljudi su odavno izgubili mjeru dobrog ukusa, a "novinari" u tom prednjače...otprilike od Dijanine pogibije, su prešli crtu koja razdvaja čovjeka od lešinara.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
19:37 28.04.2019.

A nosanje mrtvaca po svijetu u staklenom lijesu je OK?