ATP Auckland

Gledatelj izbačen s teniskog turnira zbog nelegalnog klađenja

Foto: 'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
Gledatelj izbačen s teniskog turnira zbog nelegalnog klađenja
10.01.2012.
u 11:19
Organizatori su ga udaljili s meča nakon što je uočeno kako u ruci neprestano drži elektronički uređaj, pa su posumnjali da prenosi informacije nekomu tko se zatim kladi uživo na taj meč.
Pogledaj originalni članak

Jedan je gledatelj, zbog sumnje u nelegalno klađenje, izbačen s Heineken Opena, teniskog turnira koji se igra u australskom Aucklandu. Organizatori su ga udaljili s meča nakon što je uočeno kako u ruci neprestano drži elektronički uređaj, pa su posumnjali da prenosi informacije nekomu tko se zatim kladi uživo na taj meč.

Naime, kladitelji su sve domišljatiji pa tako koriste male, ali značajne vremenske razlike meča uživo i onoga što ostali kladitelji mogu vidjeti na TV ekranima, primjerice, tijekom prijenosa meča u Europi. I na takvim stvarima dižu velik novac.

– Koriste laptope ili mobitele. Ti su ljudi vrlo spretni. Netko tko je na tribinama mobitelom može javiti svom "suradniku" u Europi da je, recimo, prvi servis bio pogrešan i ovaj to, zahvaljujući razlici u vremenu, može uplatiti. No, imamo uvježbane ljude koji su sposobni uočiti sva sumnjiva ponašanja na tribinama – izjavio je nadzornik za ATP tour Tom Barnes.

U spomenutom slučaju provest će se istraga zasebnog tijela unutar ATP-a koje se bavi takvim stvarima.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.