PRIJATELJSKE

Gavranović zabio i asistirao u šestici Švicarske, nula Prosinečkog

Foto: Reuters/Pixsell
Švicarska
Foto: Reuters/Pixsell
Švicarska
Foto: Reuters/Pixsell
Švicarska
Foto: Reuters/Pixsell
Švicarska
Foto: Reuters/Pixsell
Švicarska
Foto: Reuters/Pixsell
Švicarska
27.03.2018.
u 21:53
Trikolore su do pobjede u Rusiji odveli Kylian Mbappe koji je zabio u 40. i 83. minuti, te Paul Pogba sjajnim golom iz slobodnog udarca u 49. minuti. Za Ruse je pogodio Fedor Smolov u 68. minuti.
Pogledaj originalni članak

Domaćin Svjetskog prvenstva Rusija izgubila je novu utakmicu kod kuće, ovog puta 3:1 od Francuske. Trikolore su do pobjede odveli Kylian Mbappe koji je zabio u 40. i 83. minuti, te Paul Pogba sjajnim golom iz slobodnog udarca u 49. minuti. Za Ruse je pogodio Fedor Smolov u 68. minuti.

Švicarska je sa 6:0 pobijedila Panamu, a gol i asistenciju upisao je napadač Dinama Mario Gavranović. On je asistirao za Džemailijev gol za 1:0, pa pogodio za 5:0. Za Švicarce su još zabili Xhaka, Embolo, Zuber i Frei.

Robert Prosinečki je klupi BiH u Le Havreu remizirao protiv Senegala 0:0, a istim je rezultatom završio dvoboj Danske i Čilea.

Turska je u Podgorici imala 2:0 nakon 23 minute golovima Undera i Yokuslua, no Crna Gora je golovima Ivanića u 45. i Mugose u 87. stigla do 2:2.

Japanci, koje vodi Vahid Halilhodžić, su u Liegeu izgubili od Ukrajine 2:1, a istim je rezultatom Iran pobijedio Alžir.

Grčka je s minimalnih 1:0 slavila protiv Egipta, a istim rezultatom Škotska je bila bolja od Mađarske.

Kosovo je stiglo do nove pobjede, nakon Madagaskara, ovog su puta s 2:0 pobijedili Burkinu Faso golovima Vedata Muriqia (73) i Edona Zhegrove (90). 
 

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.