DOBOJ S PETRINJČICOM

Futsal Dinamo poziva navijače u Sutinska vrela

Foto: Vecernji.hr
Futsal Dinamo poziva navijače u Sutinska vrela
20.10.2014.
u 11:29
Pogledaj originalni članak

Malonogometni klub Futsal Dinamo u petak, 24. listopada u 20.15 sati u dvorani Sutinska vrela u Podsusedu igra drugu domaću utakmicu Druge hrvatske malonogometne lige. Protivnik je Petrinjčica, jedan od favorita lige i izuzetno čvrsta momčad.

Za ovu utakmicu Futsal Dinamo poziva članove da odjenu svoje plave majice s natpisom „Ponosni član“ i u njima dođu na sjevernu tribinu Sutinskih vrela kako bi i ovoga puta fanatičnim bodrenjem svoju momčad nosili do vrlo bitne pobjede.

Nakon sjajne igre pred punom Dvojkom Doma sportova u kojoj su deklasirali Sisciju s čak 6:1, u drugom je kolu Futsal Dinamo protiv Kozakiva unatoč terenskoj nadmoći izvukao tek remi. Imperativ pobjede protiv odlične Petrinjčice time je veći.  

- Čeka nas žestoka borba, ali vjerujem u momčad i naše navijače. Dat ćemo sve od sebe da ispunimo njihova očekivanja i pobijedimo. Petrinjčica je odlična momčad, ali u prvom kolu pokazali smo da uz uragan s tribina utakmicu možemo riješiti već u ranoj fazi. Uz malo koncentracije, pokušat ćemo sve da ostvarimo ovu bitnu pobjedu - rekao je Matija Đulvat, proslavljeni bivši hrvatski futsal reprezentativac i kapetan MNK Futsal Dinamo.

Ulaznice za ovu utakmicu po cijeni od 20 kuna dostupne su u Klubu navijača Dinama BBB u Ilici 37 svakim danom od 10 do 20h. Ulaznice će se moći nabaviti i na dan utakmice, no zbog već tradicionalno velikog interesa je upitno koliko će ih ostati. Dom sportova rasprodan je skoro u cijelosti, a Sutinska vrela imaju nešto manji kapacitet. U Sutinskim vrelima ulaznice će se prodavati do 19 sati.

>> Dinamo pobijedio Sisciju 6:1 u prepunom Domu sportova

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.