Izbornik očajan

Francuska ostala bez velike zvijezde uoči finala s Hrvatskom

Foto: Reuters/Pixsell
Francuska ostala bez velike zvijezde uoči finala s Hrvatskom
12.11.2018.
u 14:35
Najbolje rangirani francuski tenisač nije naveo razlog odustajanja
Pogledaj originalni članak

Francuski tenisač Richard Gasquet objavio je na Twitteru da neće nastupiti u finalu Davis Cupa protiv Hrvatske idući tjedan. Gasquet je vijest objavio u ponedjeljak, na dan kada je francuska reprezentacija trebala početi s pripremama za finale Davis Cupa u Marcq-en-Baroeulu.

Najbolje rangirani francuski tenisač (ATP-26.), na kojeg je francuski izbornik računao za finale, nije naveo točan razlog odustajanja.

- Izuzetno sam razočaran što neću moći igrati finale. Stojim uz svoje suigrače koji će pokušati ostvariti novu pobjedu- napisao je na svom profilu Gasquet. Francuska je tako ostala bez jednog od svojih najboljih igrača koji je time ujedno objavio i kraj sezone. 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

OB
oblomirgombalo
15:10 12.11.2018.

kamoli srece da marin odustane... svaka mu cast al nakon onog depotra mislim da nije u stanju voditi nas do kraja