Svi ih 'lajkaju'

Fotografija hrvatskih nogometaša postala je apsolutni hit!

Foto: Screenshot
GOŠK
Foto: Screenshot
GOŠK
07.03.2018.
u 19:20
Igrači su napravili odličnu foru i postali pravi hit na internetu
Pogledaj originalni članak

Nogometaši GOŠK-a postali su pravi hit na internetu! Igrači kluba koji se natječe u 3, HNL jug objavili su fotografiju s treninga i sve oduševili.

Bili su toliko blatnjavi da ih se jedva može prepoznati prepoznati pa su otkrivena i njihove imena.

"Evo kako izgledaju golmani GOŠK-a nakon današnjeg treninga Teško ih je poznati pa evo: s lijeva na desno: Matija Dabelić, Josip Jurjević, Dalibor Kristić", objavljeno je na Facebooku ispod fotografije.

Ova fotografija dokaz je da se u nižim ligama zaista igra i trenira u lošim uvjetima, a one koji vjeruju da je preko nogometa lako doći do novca vjerojatno će natjerati da još jednom razmisle.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

Avatar manekenka
manekenka
19:53 07.03.2018.

to je fujjjj

Avatar rubinet
rubinet
19:32 07.03.2018.

mladićima svaka čast

TO
Tomi0713
19:53 07.03.2018.

Ja redovito gledam nize lige jer tamo jos uvijek ima nogometnog šarma,a i ovi decki su dio toga ,svaka cast