A STIŽE I PRINOVA...

FOTO Srpska ljepotica poslala emotivnu poruku svome izabraniku, ali svi gledaju u jedno

Foto: instagram
Foto: instagram
Foto: instagram
23.12.2021.
u 09:07
"Zahvalna sam što imam budućnost s nevjerojatnim mužem i ocem moje djece (iako je Aleksej lud za tobom, a ne za mnom)", piše u objavi Sofije Milošević
Pogledaj originalni članak

Srpska manekenka Sofija Milošević oglasila se na društvenim mrežama i to jednim lijepim povodom. Naime, ona je nekoliko minuta nakon ponoći čestitala svome izabraniku, nogometašu Luki Joviću, 24. rođendan i napisala: 

"Najposebnijoj osobi ikada...Sretan rođendan. Volimo te puno, ti nas činiš sretnim svakog dana. Zahvalna sam što imam budućnost s nevjerojatnim mužem i ocem moje djece (iako je Aleksej lud za tobom, a ne za mnom)", piše u objavi Sofije Milošević, no svu pažnju je ukrala njena linija. Naime, ona i u trudnoći izgleda fit!

Podsjetimo, Sofija Milošević s nogometašem Lukom Jovićem čeka drugo dijete, a sretne je vijesti objavila na Instagramu.

'Nisam mogla dočekati da podijelim ove lijepe vijesti s vama! Kada sam se počela baviti modelingom i kada sam prvi put otišla u New York, moj prvi modni intervju bio je upravo za Elle i jako sam ponosna što sam sada prva trudnica na njihovoj naslovnici', napsala je Sofija na svom Instagramu uz fotku s naslovnice na kojoj je pozirala u crnoj kombinaciji, držeći se za  trudnički trbuh.

 

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

CO
coky
11:46 23.12.2021.

Za sad se VL sramežljivo pojavljuje s vijestima iz Srbije. Pa recite već jednom, Srbi su nas kupili i oni su naši vlasnici...što se sramite, kako je rekao Rojs, budi muško i priznaj da si *eder :)

DU
Deleted user
10:11 23.12.2021.

Bio bi ti i ja nevjerovatan da imam kao on račun na banci...

IP
info_punkt
13:16 23.12.2021.

dajte uradak