UDARIO GLAVOM

FOTO Publika još jednom zanijemila: Velšanin završio na tlu, bilo je i krvi...

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Foto: Reuters
16.06.2021.
u 20:25
Riječ je o jednom od najboljih pojedinaca u reprezentaciji Walesa, igraču koji mnogo znači.
Pogledaj originalni članak

Wales je pobijedio Tursku 2:0 u drugom kolu skupine A Europskog prvenstva pa osigurao prolaz skupine, no doslovno je to plaćeno krvlju.

Kieffer Moore bio je nesretnik zbog kojeg se zanijemilo, što ne čudi jer slučaj Christiana Eriksena mnogima se vrti u glavi.

Prilikom skoka s Çağlarom Söyüncüom, udario je u njegov potiljak glavom i odmah je krenula krv. Ostao je malo ošamućen na tlu, potom primio pomoć liječnika i vratio se u igru.

Riječ je o jednom od najboljih pojedinaca u reprezentaciji Walesa, igraču koji mnogo znači i to je kroz ovu utakmicu dokazao.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar moskva
moskva
21:01 16.06.2021.

Velšanin završio na tlu, bilo je i krvi.. Wales je pobijedio Tursku 2:0 ?????Vels ili Wales...... Velšanin ili Walesan