Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UDARIO GLAVOM

FOTO Publika još jednom zanijemila: Velšanin završio na tlu, bilo je i krvi...

Foto: Reuters
1/6
16.06.2021.
u 20:25

Riječ je o jednom od najboljih pojedinaca u reprezentaciji Walesa, igraču koji mnogo znači.

Wales je pobijedio Tursku 2:0 u drugom kolu skupine A Europskog prvenstva pa osigurao prolaz skupine, no doslovno je to plaćeno krvlju.

Kieffer Moore bio je nesretnik zbog kojeg se zanijemilo, što ne čudi jer slučaj Christiana Eriksena mnogima se vrti u glavi.

Prilikom skoka s Çağlarom Söyüncüom, udario je u njegov potiljak glavom i odmah je krenula krv. Ostao je malo ošamućen na tlu, potom primio pomoć liječnika i vratio se u igru.

Riječ je o jednom od najboljih pojedinaca u reprezentaciji Walesa, igraču koji mnogo znači i to je kroz ovu utakmicu dokazao.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar moskva
moskva
21:01 16.06.2021.

Velšanin završio na tlu, bilo je i krvi.. Wales je pobijedio Tursku 2:0 ?????Vels ili Wales...... Velšanin ili Walesan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije