KADA JE BIO DJEČAK

FOTO Prepoznajete li ga? Prije 25 godina započeo je karijeru koja sada vrijedi milijune

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Foto: Adam Davy/PA Images/PIXSELL
Andres Iniesta File Photo
Foto: Nikku/XINHUA/PIXSELL
(SP)QATAR-DOHA-FOOTBALL-AFC CHAMPIONS LEAGUE-SHANGHAI SIPG VS VISSEL KOBE
16.09.2021.
u 11:00
Od 2009. Iniesta je uvršten u Europsku momčad godine šest puta...
Pogledaj originalni članak

"Prije 25 godina napravio sam jedan od najvažnijih koraka u svom životu stigavši ​​u La Masiju. I tako je moja prekrasna i posebna avantura u Barceloni započela", napisao je Andres Iniesta na svome Instagramu uz fotografiju svoje prve registracije za slavnu školu nogometa koja je iznijedrila mnoga velika imena.

Za Barceloninu prvu momčad debitirao je sa 18 godina 2002. godine. U sezoni 2004./05. Iniesta je postao sastavni dio prvih jedanaest Barce, a 2006. je počeo igrati za prvu momčad Španjolske. S osvojena 33 trofeja smatra ga se jednim od najboljih Španjolskih nogometaša ikada.

Iniesta je smatran jednim od najboljih igrača svoje generacije i jednim od najboljih veznjaka svih vremena. Od 2009. Iniesta je uvršten u Europsku momčad godine šest puta.

Ovaj čarobnjak je 2012. godine je osvojio nagradu za najboljeg nogometaša Europe, a 2012. i 2013. je imenovan za najboljeg veznjaka svijeta. 

Okrugle, 2010. godine bio je jedan od posljednja tri kandidata za Zlatnu loptu ali pobijedio je njegov, tada, suigrač iz Barcelone Lionel Messi.  Od 2018. igra za Vissel Kobe.

britanski mediji pišu

Raspada li se kraljevska obitelj? Problemi u odnosima se nižu, a teške dijagnoze omiljenih članova brinu fanove

Dvoje ljudi vodi tešku borbu, a u javnosti su uvijek nasmijani i dobro raspoloženi. Mašu svojim obožavateljima jednako kao što su im mahali kada su pucali od zdravlja i na stolu su im bila samo najfinija jela u najskupljim porculanskim tanjurima. Takvom životu sada se mogu samo nadati, a nadaju se i njihovi fanovi koji budno prate svaki njihov korak i zamišljaju kako bi im život bio bolji da su se rodili pod malo sretnijom zvijezdom. No barem je na ovom primjeru vidljivo da je ta sretnija zvijezda samo privid, a može nam biti i lekcija da uživamo u onom što imamo, ponajviše ako smo zdravi.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.