TRENER REALA

Perez: Kovačića smo doveli da nam pojača klupu!

Foto: UESyndication/PIXSELL
Perez: Kovačića smo doveli da nam pojača klupu!
04.09.2015.
u 14:27
– Benitez je najbolji trener Real Madrida. Nudio sam mu posao još 2009. Bilo nam je lakše zadržati Carla Ancelottija, ali nam je trebao novi zamah – rekao je prvi čovjek Reala.
Pogledaj originalni članak

Real Madrid platio je Matea Kovačića čak 40 milijuna eura da mu sjedi na klupi. To tvrdi predsjednik kraljevskog kluba Florentino Perez.

– Mateo Kovačić? Morali smo pojačati klupu – rekao je Perez pa objasnio kako je došlo do transfera.

– Rafael Benitez dobro ga poznaje iz Italije. Razgovarao sam i s Lukom Modrićem koji mi je rekao da je fenomen.

Progovorio je i o Cristianu Ronaldu.

– Cristiano nije ljutit već je uzrujan kada ne zabija. Opsjednut je golovima.

Tijekom ljetnog prijelaznog roka spominjala se mogućnost odlaska Krima Benzeme i Garetha Balea. Na kraju su obojica ostala u klubu.

– Bale i Benzema znaju da su u najboljem klubu na svijetu. Gdje bi im drugdje bilo bolje nego u Realu? – upitao se Perez.

Real je na kraju prošle sezone dao otkaz Carlu Ancelottiju, a za trenera doveo Rafaela Beniteza.

– Benitez je najbolji trener Real Madrida. Nudio sam mu posao još 2009. Bilo nam je lakše zadržati Carla Ancelottija, ali nam je trebao novi zamah – zaključio je prvi čovjek Reala.

>> Real razbio Betis, Kovačić ušao umjesto Modrića

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 10

DA
Djeca_Arbata
18:18 04.09.2015.

Sramota kako loš igrač...

DA
Djeca_Arbata
18:22 04.09.2015.

Kao da je želim biti sveučilišni profesor, a ne znam zbrojiti dvije jednadžbe sa dvije nepoznanice...tako ovaj Kovačić...kao da je čistač WC-a na Fakultetu, umjesto da predaje...sramota za njega i za sve koji su ga kupovali...sramite se mafijaši...

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
16:29 04.09.2015.

EUJanez....hihihihihihi odličan komentar ..vidi se da ti je IQ blizu 50!Čestitke u Sloveniju !