Vječna dvojba

Ferguson objasnio zbog čega je Ronaldo bolji od Messija!

Foto: Reuters
Messi Ronaldo
Foto: Gtres/PIXSELL
Rakitić Messi
Foto: Reuters/Pixsell
Cristiano Ronaldo
Foto: Reuters/PIXSELL
Ronaldo
Foto: Reuters
Messi Ronaldo
Foto: Mike Egerton/Press Association/PIXSELL
Messi Ronaldo
18.05.2016.
u 17:41
- Ronaldo ima sve: može pucati s obje noge, glavom, hrabar je kao lav, a i pravi je radnik.
Pogledaj originalni članak

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi dvojica su fenomenalnih nogometaša, najboljih na svijetu u posljednjih desetak godina. U osvajanju Zlatne lopte oni se izmjenjuju, a vječna dilema je koji je od njih bolji. Svatko ima svog favorita pa tako i legendarni Sir Alex Ferguson. Možda je u cijeloj priči i malo subjektivan jer je Ronalda trenirao, ali njegovo mišljenje svakako se cijeni.

- Ne želim da me se krivo shvati jer Messi je fantastičan igrač, ali Ronaldo je bolji. Argentinac sjajno kontrolira loptu, izgleda kao da igra u papučama. No, za mene postoji razlika. Messi je igrač Barcelone, a Ronaldo bi mogao igrati za Stockport County i postići hat-trick, rekao je Ferguson pa dodao:

- Ronaldo ima sve: može pucati s obje noge, glavom, hrabar je kao lav, a i pravi je radnik. Sreća je da smo u Unitedu imali puno igrača koji su trenirali prekovremeno pa je Gary Neville od prosječnog igrača postao sjajan bek, baš kao i Beckham. A Ronaldo se isto uvijek iscrpljivao, kazao je Ferguson.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

HR
hrvatin
16:01 19.05.2016.

Sir Ferguson je ocito posenilio ili je namjerno pristran jer je Ronaldo bio njegov igrac.Messi je bez konkurencije najbolji nogometas svih vremena,to su rekla sva najveca nogometna imena svijeta.Nogometni virtuoz kojem Ronaldo nije ni blizu,Tehnika koju Messi posjeduje savrsena je,sa lakocom prelazi po nekoliko igraca.daje golove nogom i glavom iako je nizak rastom a svaka njegova lopta kojom hrani svoje suigrace,pola je gola.Ronaldo je izvanredan igrac ali kao i svi ostali najveci,koplje ispod Messija.

HR
hrvatin
16:11 19.05.2016.

Kada je vec spomenuo hrabrost,onda je trebao reci da nema igraca hrabrijeg od Messija jer neustrasivo ide na svoje cuvare iako zna da ce ga u nemoci da ga zaustave,brutalno pokositi.Svatko ima pravo govoriti gluposti pa i Ferguson kao i madridski list koji je Modrica proglasio najboljim veznim igracem Primere.Svatko svoga konja hvali.

ZW
zweistein
17:04 19.05.2016.

kiki nije ni najbolji ronaldo....