SLAVLJE RAONIĆA

Federer ispao u Parizu, Đoković i u ponedjeljak prvi igrač svijeta

Foto: Reuters/PIXSELL
Federer ispao u Parizu, Đoković i u ponedjeljak prvi igrač svijeta
31.10.2014.
u 19:59
Raoniću je to bila prva pobjeda nad Švicarcem u njihovom sedmom međusobnom susretu. Kanađanin se ovim slavljem približio nastupu na Mastersu u Londonu.
Pogledaj originalni članak

Kanađanin Miloš Raonić napravio je iznenađenje u četvrtfinalu Mastersa u Parizu. Svladao je Rogera Federera sa 7:6(6) i 7:5.

Raoniću je to bila prva pobjeda nad Švicarcem u njihovu sedmom međusobnom susretu. Kanađanin se ovim slavljem približio nastupu na Mastersu u Londonu.

Poraz Federera znači i da u ponedjeljak neće doći do smjene na vrhu ATP ljestvice. Švicarac se po nekim računicama nakon turnira u Parizu mogao vratiti na prvo mjesto, no sada je jasno da će Novak Đoković, barem privremeno, tamo ostati.

Đoković, za razliku od Federera, nije kiksao i sa 7:5 i 6:2 je svladao Andyja Murraya. U polufinalu ga čeka bolji iz dvoboja između Keija Nishikorija i Davida Ferrera.

>> Federer opasno napada Đokovića, razlika je dostižna već u Bercyju

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

TO
tonimohave
20:24 31.10.2014.

Baš mi je žao Hrvata koji sad tuguju jer je Nole još prvi

TO
tonimohave
20:27 31.10.2014.

Šta ne stavite sliku Raonića, valjda je on pobbjedio a ne švica

MI
miran
14:01 01.11.2014.

"Federer ispao u Parizu, Đoković i u ponedjeljak prvi igrač svijeta" Da je Federer osvojio Paris a Djokovic ispao u drugom kolu (prvo nije igrao jer je bio nositelj) cak i tada bi bio prvi u ponedeljak. Ne stoji vam naslov.