Konačno i službeno

Fabregas potpisao s Barcom do 2016.!

Fabregas potpisao s Barcom do 2016.!
15.08.2011.
u 14:49
Cesc Fabregas prošao je liječnički pregled, te konačno potpisao ugovor sa Barcelonom, priočio je na službenim stranicama europski prvak.
Pogledaj originalni članak

Fabregas je vjernost Barceloni potpisao na pet godina, a odšteta Arsenalu je 29 milijuna eura plus 10 milijuna mogućih bonusa u budućnosti.

Na Fabregasovo predstavljanje na Nou Camp stiglo je čak 30.000 navijača.

– Najsretniji sam igrač na svijetu, ovo je moj klub, moj dom. Dugo sam čekao ovaj dan i molim navijače Arsenala da mi ne zamjere. Na Fabregasovo predstavljanje na Nou Camp jučer je stiglo čak 30.000 navijača.

 

– Najsretniji sam igrač na svijetu, ovo je moj klub, moj dom. Dugo sam čekao ovaj dan i molim navijače Arsenala da mi ne zamjere.

Zanimljivo, katalonski klub već je odredio odštetnu klauzulu za Fabregasa, koja iznosi nevjerojatnih 200 milijuna eura.

Oglasio se i bivši Fabregasov trener u Arsenalu Arsene Wenger.

- Jako sam žalostan što je otišao, no razumijem da se htio vratiti u klub u kojem je počela njegova karijera. Hvala mu za sve što je dao Arsenalu - pomirljivo je rekao Wenger.

OTVORILA DUŠU ZA VEČERNJI

Jelena Perčin: 'S prvim suprugom imam fenomenalan odnos, a Momo djecu 'na papiru' može viđati svaki drugi vikend'

– U trenutku kada su mediji dobili informaciju da smo se Momo i ja razveli, mi smo već godinu dana bili zapravo razvedeni. Tako da je sada već prošlo dvije godine otkad je svatko krenuo svojim putem. Svojoj djeci nikada nisam rekla: "Vaši mama i tata više se ne vole." To mi je grozno! Uvijek sam im objašnjavala da volim njihovog tatu, ali da više nismo zaljubljeni – između ostalog, kazala je glumica Jelena Perčin u velikom intervjuu za Večernji list.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 2

KO
komentarko
16:00 15.08.2011.

Potpisao je ugovor o grijanju klupe.

Avatar Idler 3
Idler 3
18:11 15.08.2011.

Nikad veća gužva u sredini, pa osim Xavia i Inieste odličan je i onaj mali Thiago od jučer pa sad i Fabregas....bilo bu to zanimljivo za vidjet !!!