Sarri ga otpisao

Evo kako su navijači Juventusa doživjeli pljusku Mandžukiću, pale i grube riječi

Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Reuters/Pixsell
Mario Mandžukić i Cristiano Ronaldo
Foto: Press Association/Pixsell
Mario Mandžukić
Foto: Jonathan Moscrop/Press Association/PIXSELL
Mario Mandžukić
04.09.2019.
u 09:20
Hrvatski napadač izostavljen je s popisa igrača za Ligu prvaka.
Pogledaj originalni članak

Ako ćemo gledati iz natjecateljskoga kuta, čini se da je Mario Mandžukić donio pogrešnu odluku kada je odlučio ostati u Juventusu.

Talijanski novinari mjesecima su upozoravali da bi novi strateg Maurizio Sarri hrvatskog napadača mogao baciti u drugi plan, a da su jako dobro predvidjeli slijed događaja, potvrdilo je u utorak Marijevo izostavljanje s popisa igrača za Ligu prvaka.

Sarri je jednostavno zaljubljen u Gonzala Higuaina, a lako je moguće da mu je pri odluci asistirala i uprava kluba koja je takvom gestom Mandžukiću još jedanput dala do znanja da razmisli o transferu u siječnju.

Je li Mario vjerovao da će se nametnuti Sarriju, da će kao i toliko puta do sada nevjernima uspjeti dokazati svoje kvalitete, više nije ni važno, važno je jedino da sljedećih tjedana dobro promisli što mu je  činiti i donese dobru odluku po svoju karijeru.

Snage ima, motiva ima, a ima i nešto što grije srce – podršku navijača. Ako je suditi prema objavama na Twitteru, mnogi su s ogorčenjem dočekali vijest da ga neće gledati u elitnom europskom natjecanju. 

Uostalom, navijači Juventusa svojedobno su Mandžukiću poštovanje izrazili uz golemi transparent koji je bio ukrašen njegovim likom.

Evo najzanimljivijih objava:

– Mario Mandžukić zabijao je u skupinama, četvrtfinalima, polufinalima i finalima Lige prvaka. Ne smeta ga mijenjanje pozicija, baš kao ni žrtvovanje za momčad. 

– Napadati igrača kakav je Mandžukić idiotski jepotez. Igrač koji je sve davao za dres ne smije biti ovako tretiran. 

– Kako će Ronaldo zabijati golove sada kada je njegov idealni partner izostavljen s popisa?

– Ne bih izostavio Mandžukića. Riječ je o igraču koji zna kako se igra u Ligi prvaka. Radije bih žrtvovao Bernardeschija i Ramseya.

– Mogu razmjeti izostavljanje Cana, ali ne i Mandžukića.

– Naprijed Marione. 

– Mogu samo kazati da Can i Mandžukić nisu zaslužili ovakav tretman.

 

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

TO
tomislav10
09:56 04.09.2019.

Na primjerima Mandžukića i Rakitića vidi se da treba uzeti ponude koje se nude, konkretno Rakitić je još prošle godine trebao prihvatiti ponudu PSG-a i za dobre novce odseliti se iz Barcelone, a sad ga tjeraju i nude za razmjenu.

DU
Deleted user
10:05 04.09.2019.

mandžo vrati se u dinamo da pregazimo juve kao plitak potok!

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:52 04.09.2019.

U Hrvatskoj taj Sarri nebi mogao raditi ni u Salamanderovoj hippo banci. Užas i katastrofa!