To je prijateljstvo

Evo kako su Modrić i Kovačić napravili veliku uslugu Slavenu Biliću!

Foto: Press Association/Pixsell
Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: Reuters/Pixsell
Slaven Bilić
Foto: UESyndication/PIXSELL
Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mateo Kovačić
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Vedran Ćorluka, Mateo kovačić, Luka Modrić
Foto: Press Association/Pixsell
Luka Modrić i Mateo Kovačić
Foto: Reuters/PIXSELL
Mateo Kovačić
08.09.2016.
u 15:19
Hrvatski reprezentativci tako su napravili veliku uslugu bivšem hrvatskom izborniku i oduševili ga
Pogledaj originalni članak

Posljednjeg dana prijelaznog roka Slaven Bilić u West Ham doveo je veliko pojačanje. Za čekićare je potpisao Alvaro Arbeloa (33), bivši branič madridskog Reala koji je osvojio sve što se osvojiti da.

Bio je europski i španjolski prvak s Realom, a sa Španjolskom je osvajao i europsko i svjetsko zlato. Iako je već u godinama, za West Ham će biti dobro pojačanje jer oni pravog desnog braniča dosad nisu ni imali, Bilić je Antonija gurao na neprirodnu poziciju.

– Drago mi je da sam potpisao za West Ham, a u to su me uvjerili moji suigrači iz Reala. Luka Modrić i Mateo Kovačić puno su mi pričali o Slavenu Biliću i nagovorili me da odem k njemu. O njemu su pričali samo u superlativima. Zbog toga se veselim suradnji s njim, nadam se da ću puno toga naučiti – kazao je Arbeloa.

Hrvatski reprezentativci tako su napravili veliku uslugu bivšem hrvatskom izborniku i zasigurno ga oduševili komplimentima,

– Novi stadion izgleda sjajno, jedva čekam zaigrati pred našim navijačima. Slaven Bilić odmah me bacio u puni pogon, želio je da što prije počnem trenirati. Meni je, pak, drago što sam se vratio u Premiership, igrao sam prije za Liverpool. Engleska liga san je svakog nogometaša– rekao je Arbeloa.

ZAKONSKA OBVEZA

Liječnici prisiljeni ljude prijavljivati policiji: 'Pridržavat ćemo se toga, nema razloga da se zbog toga ljute na nas'

Za privremenu nesposobnost do 6 mjeseci samo upozorenje, a ako je razdoblje nesposobnosti dulje, liječnik je dužan javiti to policiji. Obaveza je to svakog liječnika koji je obavio pregled ili liječio vozača, kao i njegova izabranog odnosno obiteljskog liječnika, a propisuje je Pravilnik o zdravstvenim pregledima vozača i kandidata za vozače koji stupa na snagu sljedeći tjedan.

Praktično rješenje

Jednu grešku s novcem radi većina građana: Stručnjak za financije ima top savjet kako je uspješno izbjeći

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.