ŽDRIJEB U NYONU

Hajduk na Norvežane, Lokosi na Slovake, a Rijeka se 'tuče po glavi'

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Hajduk na Norvežane, Lokosi na Slovake, a Rijeka se 'tuče po glavi'
17.07.2015.
u 13:36
Lokomotiva ima najveće šanse i u trećem pretkolu mogu na Spartak iz Trnave, a Hajduk bi mogao na Stromsgodset
Pogledaj originalni članak

U Nyonu je održan ždrijeb trećeg pretkola Europske lige u kojoj su teorijski još tri hrvatska kluba, ali realno šanse za prolaz imaju samo Hajduk i Lokomotiva.

Najviše šansi za prolaz nakon prvih utakmica ima Lokomotiva jer pobijedili su PAOK 2:1 i ako prođu će igrati protiv pobjednika Spartaka iz Trnave i Linfielda. Slovačka momčad pobijedila je Sjeverne Irce 2:1, ali je Linfield u dalje u igri zbog gola u gostima. Baš kao i PAOK.

Hajduk se nada prolasku protiv slovenskog Kopera nakon 2:3 poraza u gostima, a ako do prolaza i dođe, u sljedećoj fazi igrat će protiv pobjednika Mlade Boleslav i Stromsgodseta. Norvežani su u gostima pobjedili Čehe 2:1.

Ako pak napravi Rijeka čudo i nadoknadi domaćih 0:3 protiv Aberdeena, igrala bi najvjerojatnije protiv kazahstanskog Kairata jer je sa 3:0 kod kuće svladao armenski Alashkert.

>> Dinamo izvukao najtežeg mogućeg protivnika u trećem pretkolu!

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 6

ED
europski dinamo
13:53 17.07.2015.

Mislim da su rijecani izvukli najlakseg protivnika.

DE
derin
14:17 17.07.2015.

Lokomotivi treba čudo da preživi pakao soluna, hajduk treba pružiti puno bolju partiju, s puno većom koncentracijom u obrani, a Rijeka nek igra za čast pa ako se čudo izrodi super!

Avatar proximus anonymous_
proximus anonymous_
14:27 17.07.2015.

Rijeka je ispala,Lokosi imaju malo izgleda,Hajduk i Dinamo idu dalje,to je to