EUROBASKET

Perasović objavio širi popis, za Dragana Bendera nije bilo mjesta

Foto: Filip Brala/Pixsell
Perasović objavio širi popis, za Dragana Bendera nije bilo mjesta
01.07.2015.
u 18:44
Po prvi put u povijesti zajednički ga organiziraju četiri države, Francuska, Njemačka, Latvija i Hrvatska.
Pogledaj originalni članak

Izbornik hrvatske košarkaške reprezentacije Velimir Perasović objavio je prošireni popis kandidata za odlazak na pripreme za Eurobasket koji se održava od 5. do 20. rujna. Na popisu je 24 igrača, a na kraju će ih ostati 12.

To su redom Toni Katić, Oliver Lafayette, Rok Stipčević, Roko Leni Ukić, Luka Babić, Bojan Bogdanović, Mario Hezonja, Fran Pilepić, Ivan Ramljak, Marko Ramljak, Damjan Rudež, Krunoslav Simon, Ivan Siriščević, Zoran Vrkić, Marko Arapović, Miro Bilan, Ivan Buva, Leon Radošević, Josip Sobin, Željko Šakić, Dario Šarić, Ante Tomić, Tomislav Zubčić i Luka Žorić.

Dakle, od Dragana Bendera ipak ništa, iako su se mnogi nadali da bi mu mogao dati priliku i time spriječiti Izrael u pokušaju da ga otme.

Inače, naša reprezentacija je u skupini C. Utakmice će igrati u Areni Zagreb, a protivnici su Slovenija, Grčka, Makedonija, Nizozemska i Gruzija. Četiri reprezentacije idu u nokaut fazu, koja će se igrati u francuskom Lilleu.

Po prvi put u povijesti zajednički ga organiziraju četiri države, Francuska, Njemačka, Latvija i Hrvatska.

>> Perasoviću, pozovite Bendera i nitko neće ni pokušati oteti nam ga

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

Avatar h.hulkic
h.hulkic
19:28 01.07.2015.

A Toni Kukoč i Rađa??????????