inter u finalu lige prvaka

Eto'o: Činilo se da utakmica nikada neće završiti

Foto: Reuters
Eto'o: Činilo se da utakmica nikada neće završiti
29.04.2010.
u 09:55
Samuel Eto'o lani je osvojio Ligu prvaka s Barcelonom, a u srijedu se približio novom naslovu, ali ovaj put s novim klubom Interom koji je u polufinalu izbacio upravo Katalonce.
Pogledaj originalni članak

Talijanski je prvak nakon pobjede (3:1) u prvoj utakmici obranio svoju prednost na Camp Nouu izgubivši sa 1:0.

Kamerunski nogometaš odao je priznanje treneru Intera Joseu Mourinhu kojeg smatra najzaslužnijim za izbacivanje europskog prvaka.

- Bila je to vrlo teška utakmica, izgledalo je kao da nikada neće završiti. Ali pobijediti momčad poput Barcelone doista je prekrasno. Moramo odati priznanje Mourinhu za izbacivanje najjače momčadi svijeta. No, moram vas podsjetiti da najjače momčadi ipak ne pobjeđuju uvijek u dvjema utakmicama - kazao je Eto'o.

- Sada ćemo se malo odmoriti, ali spremni smo za finale.

Inter će se za trofej Lige prvaka boriti protiv Bayerna 22. svibnja na madridskom Santiago Bernabeuu.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.