Sigurnosna zona

Engleze čuva prvak u tajlandskom boksu!

Foto: 'DANIEL MUNOZ'
Engleze čuva prvak u tajlandskom boksu!
08.06.2010.
u 08:01
Paul Hughes, bivši engleski i europski prvak u tajlandskom boksu, jedan je od onih koji će profitirati zbog nesigurne situacije u Južnoafričkoj Republici.
Pogledaj originalni članak

 Spomenuti Hughes našao se u središtu medijske pozornosti jer posjeduje zaštitarsku tvrtku Benchmark. Počeo je raditi u nogometu kao tjelohranitelj obitelji Davida Beckhama.

– Victoriju bih, dok je David igrao nogomet, uvijek pratio na utakmice na Old Trafford. Ubrzo je posao počeo cvasti – rekao je Hughes za FourFourTwo.

Njegovi ljudi rade danas na najzahtjevnijim sigurnosnim zadacima u nogometu. Nedavno je Hughes tako čak organizirao put bratu Diega Maradone u Nikaragvu, kamo je Maradona išao na poziv Ujedinjenih naroda.

Osim Beckhama, argentinskog izbornika odnosno nekoć najboljeg nogometaša svijeta, Hughesove će usluge početi koristiti mnoge žene i djevojke engleskih nogometnih reprezentativaca.

– Imamo nekoliko klijenata među obiteljima engleskih nogometaša koje se spremaju na Svjetsko prvenstvo. Naši će tjelohranitelji putovati i ostajati s njima na svakom koraku, pri turističkim obilascima, kupnjama i sličnim stvarima koje već turisti rade. Klijenti će nam dati plan puta a mi ćemo organizirati ostalo, vodeći brigu o svakoj pojedinosti i osiguravajući prostor kojim se namjeravaju kretati – kaže Hughes te dodaje: – Poanta je u sigurnosnim zonama. Dok ostajete u njima, bit ćete sigurni.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.