SJAJNI NAPADAČ

Soudani postao najbolji Dinamov strijelac u Ligi prvaka!

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
Soudani postao najbolji Dinamov strijelac u Ligi prvaka!
26.08.2015.
u 12:12
Soudani je od tih osam golova tri zabio Skenderbeuu, dva Žalgirisu i Foli i jedan Sheriffu
Pogledaj originalni članak

Ne samo da je El Arabi Hilal Soudani ostvario svoj san plasmanom u Ligu prvaka, nego je postao i najbolji Dinamov strijelac u povijesti elitnog natjecanja!

Odnosno, preciznije je reći da se Alžirac na vrhu izjednačio sa Sammirom, jer obojica su zabila po osam golova u LP. Ubrzo će Soudani imati priliku ostati sam na vrhu kao Dinamov rekorder, piše Goal.

Soudani je od tih osam golova tri zabio Skenderbeuu, dva Žalgirisu i Foli i jedan Sheriffu.

Goran Vlaović i Igor Cvitanović zabili su po šest pogodaka, slijede Tomo Šokota, Mario Mandžukić, Ante Rukavina i Fatos Beqiraj koji su postizali po pet golova u Ligi prvaka...

>> Detaljan učinak El Arabija Hilal Soudanija pogledajte na Goal.com

>> Mamići u zagrljaju: Ovaj ulazak u Ligu prvaka je za pokojnog tatu

>> Antolić: Neka sad dođe Real s Lukom i Kovom, Hodžić: Želim Bayern

>> Sjajna simbioza u Maksimiru: Publika je bodrila modre kad je bilo najteže

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

LI
Lisabon
12:34 26.08.2015.

Poseban pozdrav novinarcicu koji je na dan utakmice u Albaniji potpisao clanak o nezadovoljstvu Soudania i njegovim frustracijama vezanim za Dinamo (publike nema,rukovodstvo je bilo u Remetincu,okruzenje oko kluba otuzno i sl).Bas me zanima zasto je nezadovoljni Soudani igrao jucer onako borbeno,pozrtvovno i efikasno?Na to,nazalost necu dobiti odgovor od toj jadnika ,placenog da napise takav clanak.

GI
gismund
12:24 26.08.2015.

nadajmo se da će soudani zabiti koji gol i u skupini, a ne samo ovim slabijim klubovima...a dinamo MORA pojačati obranu, 14 mil.EUR sjest će na konto i dinamo MORA ovih dana kupiti kvalitetnog lijevog beka i stopera inače će jako loši proći kad mu s druge strane budu barca, real, bayern i sl. klubovi

Avatar cluesblues
cluesblues
14:16 26.08.2015.

vec sam odavno odustal od ocekivanja da ce se u vecernjaku pojavit neki afirmativni clanak o dinamu - cak i kad nemaju izbora pa moraju izvjestit cinjenice, u svakom se takvom naoko pozitivnom clanku podmetnu bar jedan odlomak otrova i negative, pljuvanja ili iskrivljavanja izjava (npr. zoki mamic jucer veli da bi dinamo uz dobru atmosferu mogal nekom pomrsit racune, a u vecernjaku napisu naslov kao izjavu mamica da bi "dinamo mogal svakom pomrsit racune" tak da ta izjava, izrecena zapravo u sali kaj se moglo vidjet i na tv-u, ispadne kao nerealno bahacenje )…jucer i danas gledam sve puno prividno pozitivnih naslova (jer ne mogu bas tak iskrivit cinjenice), ali kad procitas tekstove, u svakom je bar malo otrova, podkubavanja i tzv "slobodne interpretacije" izjava koje su autori naculi negdje u prolazu…ali to samo pokazuje kolko u redakciji pate zbog ovog usjeha pa je i ulazak u lp utoliko sladji, tak da citam taj prikriveni gnjev i jad s posebnim gustom, jer si mogu zamislit s kolko tuge ta piskarala, koji su karijere izgradili na pljuvanju po dinamu, sad moraju u par dana napisat bar poneki pozitivan odlomak…hehe, boli….