A tko je ne bi uzeo

E, to se zove potez za notes: Manekenka postala direktorica

Foto: Goran Stanzl/Pixsell
E, to se zove potez za notes: Manekenka postala direktorica
03.11.2012.
u 08:56
Tina Katanić postala je direktorica marketinga Hrvatskoga stolnoteniskog saveza.
Pogledaj originalni članak

E, to se zove pojačanje! Tina Katanić, uspješna manekenka, kraljica Hrvatske te bivša Bingo djevojka, postala je nova direktorica marketinga Hrvatskog stolnoteniskog saveza.

– Sa stolnotenisačima sam već ranije surađivala kao model. Napravila sam editorijal sa Zoranom Primorcem i Rokom Tošićem – rekla je Tina Katanić koja je danas s delegacijom Saveza bila na prijemu kod gradonačelnika Milana Bandića.

PREDRAG MIŠIĆ PEĐA

Zbog rata s obitelji u Srbiji ne razgovara. Na pitanje je li ikad zapucao na brata, kazao je: 'Vjerojatno.... da. Teška tema'

Predrag Mišić Peđa vukovarski je branitelj koji je agresorima pružao otpor sve do pada grada 18. studenog kada je sa 182 suborca odveden na Ovčaru. Bio je zarobljen u srpskom logoru. I danas se bori da Vukovarci žive bolje, a spominje se kao mogući DP-ov kandidat za ministra branitelja. Sve užase koje je u ratu proživio ispričao je svojedobno za Večernji list

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 4

PL
Playingdevil
11:55 03.11.2012.

Nevjerojatno! Ovo može biti samo u Hrvatskoj. Toliko mladih školovanih ljudi sa iskustvom i onda ovo kao hračak u oko.

RT
Rollo Tomasi
12:06 03.11.2012.

S obzirom kakvi nam vode državu, ja bi ju stavio za premijerku. Kad se već donose glupe odluke, bar bi bila ljepša za gledat od npr. Milanovića ili Čačića.

NA
nationalgeografic
14:12 03.11.2012.

A zašto ona ne bi imala pravo na tu funkciju?! U marketingu..Pogodak.