HNL

Dva penala i pobjeda Istre u susretu s 'Farmaceutima'

Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
Dva penala i pobjeda Istre u susretu s 'Farmaceutima'
24.01.2021.
u 20:00
U 90. minuti Pajač je ponovo pokazao na bijelu točku nakon što je Mlinar srušio Gržana, što je izazvalo velike prosvjede na gostujućoj klupi. I drugi put je Špoljarić bio precizan zabivši za pobjedu domaćina
Pogledaj originalni članak

U posljednjem susretu 17. kola Prve HNL Istra 1961 je na stadionu Aldo Drosina pobijedila Slaven Belupo sa 2-1 postigavši oba gola u posljednjih deset minuta susreta.

Gosti su poveli u 10. minuti iz svog prvog napada, a pogodak je postigao Nemanja Glavčić.

Torles Knoll je dodao Glavčiću, a ovaj je potegao s nekih 20 metara i pogodio uz samu vratnicu. Domaćin u nastavku prvog dijela nije stvorio niti jednu ozbiljnu priliku i Slaven se lakoćom obranio.

U nastavku susreta nije bilo previše promjena u igri. Slaven je kontrolirao utakmicu sve do same završnice u kojoj su se dosuđena dva kaznena udarca za domaći sastav.

U 81. minuti domaćin je dobio kazneni udarac nakon što je Van Bruggen laktom potpuno udario Tomaševića. Sudac Pajač je dugo gledao snimku i na koncu se odlučio pokazati na 11-erac. Josip Špoljarić je bio siguran.

U 90. minuti Pajač je ponovo pokazao na bijelu točku nakon što je Mlinar srušio Gržana, što je izazvalo velike prosvjede na gostujućoj klupi. I drugi put je Špoljarić bio precizan zabivši za pobjedu domaćina.

Istra je s ovom pobjedom pobjegla s dna ljestvice, sad je Lokomotiva posljednja. 

Na vrhu je Dinamo sa 36 bodova koliko ima i Osijek na drugoj poziciji, dok je Gorica treća sa 30 bodova.

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pažnje?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 1

KA
kanđija
20:30 24.01.2021.

Niti jedan penal nije bio. A da se takvi penali dosude za Dinamo digla bi se oluja od novinara ...