Teško razdoblje

Drama u obitelji Cristiana Ronalda: Juventusov napadač doznao lošu vijest

Foto: Reuters/Pixsell
Drama u obitelji Cristiana Ronalda: Juventusov napadač doznao lošu vijest
08.02.2019.
u 08:57
Dolores Aveiro operirana je u Madridu te sada treba proći terapiju zračenjem
Pogledaj originalni članak

Cristiano Ronaldo jako je vezan za svoju obitelj, a posebno za majku Dolores Aveiro. Juventusova napadača šokirala je vijest kada je doznao kako se njegova 64-godišnja majka ponovno bori s rakom dojke.

Dolores Aveiro operirana je u Madridu te sada treba proći terapiju zračenjem.

>> Pogledajte video: Mandžukić i Ronaldo ubojiti tandem

Ronaldova majka već je bolovala od raka dojke, a opaku je bolest pobijedila 2007. godine. Njezin sin je poslije bolnici donirao više od sto tisuća eura te je platio gradnju centra za borbu protiv raka u svojoj rodnoj Madeiri.

– Ronaldo će vječno biti zahvalan liječnicima koji su spasili njegovu majku te je želio pokazati koliko cijeni sve što su za nju učinili – kazao je tada jedan Ronaldov prijatelj i objasnio zašto je bolnici donirao novac.

ISTRAŽUJEMO

Kako početi investirati i planirati mirovnu? Evo zašto o tome trebate razmišljati već u dvadesetima

Rano počnite planirati mirovinu, pametno birajte investicije i budite dosljedni u svojim financijskim odlukama kako biste uživali u financijski stabilnijoj budućnosti, poručuju financijski stručnjaci i savjetuju početi sa štednjom već od prvog zaposlenja. Međutim, kako početi investirati i planirati mirovinu kada nam se teško uopće zamisliti u budućnosti, pogotovo ako smo tek u dvadesetima?

Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 7

NI
nisamguzonjinsin
09:22 08.02.2019.

Mami sretno ozdravljenje.

DU
Deleted user
10:12 08.02.2019.

Neka što prije ozdravi i svi koji imaju slične i bilo kakve probleme, a sada ćete vidjeti što novac čini.Odgovor na ovo pitanje je dvostruko , a nažalost niti jedan human....

Avatar utunelu
utunelu
09:41 08.02.2019.

Neka mama ozdravi