Ogorčeni domaćini

Donosimo kako su se Osječani ponijeli prema sucima nakon poraza, bilo je svega!

Foto: Davor Javorović/Pixsell
Duje Strukan
Foto: Davor Javorović/Pixsell
Duje Strukan
Foto: Screenshot
Zapisnik s utakmice Osijek - Lokomotiva
Foto: Sanjin Strukić/Pixsell
Duje Strukan
26.07.2020.
u 18:04
Spominjalo se i prebijanje, ali je srećom ostalo samo na grubim riječima
Pogledaj originalni članak

Nije u subotu navečer bilo ugodno sucima po svršetku dvoboja između Osijeka i Lokomotive, utakmice koja je odlučivala o putniku u kvalifikacije za Ligu prvaka, a u kojoj je tri krucijalna boda naposljetku ostvarila zagrebačka momčad.

Zapisnik s utakmice otkrio je da je glavni sudac Duje Strukan bio na meti verbalnih napada, da mu se ružno dovikivalo, a loše su se provele i njegove kolege u VAR sobi.

Sportski direktor Osijeka Alen Petrović, kaže zapisnik, spominjao je prebijanje, srećom, stalo je samo na grubim riječima. Prenosimo u nastavku zapisnik s utakmice:

Foto: Screenshot
Zapisnik s utakmice Osijek - Lokomotiva

Važnost prevencije

Karcinom gušterače jedno je od najzloćudnijih oboljenja probavnog trakta, no zašto mu se ne posvećuje dovoljno pozornosti?

Specijalna bolnica Radiochirurgia Zagreb i „Rechts der Isar“, sveučilišna bolnica Tehničkog sveučilišta u Münchenu – jednog od najboljih fakulteta u Njemačkoj, potpisali su Ugovor o suradnji, što donosi novu eru u liječenju tumora te predstavlja suradnju koja se odnosi na korištenje naprednih tehnologija i vrhunske kirurgije u borbi protiv tumora, kao i dijeljenje znanja o najmodernijim medicinskim rješenjima za kirurško, radiokirurško i hibridno liječenje bolesti.

Ključne riječi
Pogledajte na vecernji.hr

Komentari 16

Avatar rubinet
rubinet
18:42 26.07.2020.

A što su im suci krivi? U zadnja dva kola od 8 bodova osvojiše ništicu. Jednostavno osječki trener nije bio dorastao situaciji. Ni protiv Varaždina,a ni protiv Lokomotive.

ZA
zagi101
18:20 26.07.2020.

gledal sam tekmu i nisam vidio nikakav previd suca na štetu osijeka. sami su si krivi jer su promašivali takve šanse da sad mogu samo plakati za njima

RS
rasta sev
19:08 26.07.2020.

Suci su bili korektni nisu griješili na bilo čiju štetu ali izgleda da se širi splitski sindrom ako gubimo svi su krivi naročito suci, ne vide greške kod sebe i kako nisu u stanju iskoristiti najpovoljnije šanse to se jednostavno zaboravi, nema objektivnosti kod poraženih. Žao mi Osijeka što nije osvojio drugo mjesto jer ipak imaju više potencijala probiti se bar u drugo kolo LP dok će se Lokomotiva prilično osuti i neće imati ovako jaku ekipu za kvalifikacije, ali tu jednostavno nema pomoći.Osijek je izgubio i u Varaždinu i što su tu krivi suci ?